Verschillende kaartensetjes uitgezocht. Die kwamen in gesealde zakjes in een doosje keurig de volgende dag bij mij in huis. Prachtige foto’s op lekker ouderwetse ansichtkaarten. Ik ben er dol op!
Goede kwaliteit kaarten met mooie plaatjes er op!
Mooie kaarten en netjes ingepakt. Ik ben zeer tevreden!
Er is een ruime keuze. De ansichtkaarten werden snel en goed verpakt opgestuurd.
Top service, mooie kwaliteit, netjes verpakt.
Doen wat ze beloven, snelle en goede levering, goed produkt
Supersnel geleverd, netjes verpakt, zeer tevreden.
snelle levering, netjes verpakt
Een leuk assortiment kaarten om uit te kiezen en prima service!
Wat een prachtige kaarten en ook zoveel keus. Uitstekende service. Kan niet anders zeggen. Wordt ook goed ingepakt. Echt met zorg gedaan allemaal.
Prachtige foto's voor al van de dieren ben er dol op Een echte aanrader en niet duur.
Ik bestel altijd mijn kaarten bij natuurlijkefoto Mooie collectie, betaalbare artikelen en een prima service. Had een vraag en werd meteen zo goed geholpen.
Ik heb voor de tweede keer besteld. Moeilijk kiezen hoor zoveel mooie kaarten. Deze keer vooral postzegels besteld. Aantal kaarten. Ook stickers die zijn ook erg mooi. Levering snel, en netjes verpakt! Ga zeker vaker bestellen.
Ik heb hier al vaak ansichtkaarten gekocht voor mijn postcrossing hobby. Erg leuk. Ze worden altijd goed ontvangen en goed gewaardeerd. Top kwaliteit ook.
De kaarten zien er heel mooi uit, fijne site, snelle levering
Snelle levering Kaarten zijn heel erg mooi Goed verpakt
Prima kwaliteit en snelle levering.
Prachtige kaarten en goede prijs
Mooie kaarten en postzegels, netjes verpakt, onbeschadigd, fijn dik en goed te gebruiken.
Snelle levering. Mooie kwaliteit. Prettig contact.
Ziet er goed uit, snel geregeld
Hrt duurde even, want de post was npgal vertraagd. Uiteindelijk werd er goed meegedacht en zelfs een tweede pakket toegestuurd. De nieuwjaarskaarten zitten op de bus.
Originele beoordeling
Website werkt goed. Snel een bevestigingsmail, maar anderhalve week later nog niks in huis. Als antwoord op mijn mail, slechts de reactie dat ze niks kunnen doen en dat het wel aan de post zal liggen.... Niet erg klantvriendelijk dus!
Ik heb nog schoenendozen vol kaarten voor Postcrossing, maar de korting op de specifieke kaarten van brievenbussen en Hollandse producten trok mij over de streep om ook deze aan te schaffen. Kaarten die je elders niet vindt en van goede kwaliteit!
Makkelijk te bestellen en snelle service
De kaarten die ik ontvangen heb van Natuurlijkefoto.nl zijn heel mooi en representatief. Deze webwinkel is betrouwbaar en geeft snel antwoord op vragen per mail. Helaas is door kerstdrukte en Covid-regels de levering wat trager verlopen als gewenst en ontving ik de kaarten daags na de kerstdagen. Neemt niet weg dat het prachtige kaarten zijn die uitnodigen tot nogmaals een bestelling in de toekomst.
Originele beoordeling
De eerste ervaring met Natuurlijke foto is negatief. Op 21 december heb ik kaarten besteld omdat door de coronaregels de winkels dicht zijn en ik geen kaarten bij kon kopen. Dus deze online besteld bij jullie. Het ordernummer is 2103998. De bestelling is betaald met iDeal. Dezelfde dag kreeg ik een mail dat mijn bestelling was gereedgemaakt voor verzending. Daarna niets meer vernomen, noch iets ontvangen, tot deze enquete. Als ik elders een keukenapparaatbestel of iets anders dan heb ik het de volgende dag in huis. Maar kaarten die ik voor de kerst had willen verzenden, nieten dat vnd ik voor jullie een gemiste kans. Ik zou de bestelling alsnog willen ontvangen, want ik heb er voor betaald. Vriendelijke groet, A.J. Bliek
Kerkdreef 32
9821 PS Oldekerk
Ansichtkaarten en wenskaarten webshop met een ruime keuze aan kaarten voor Postcrossing. Tevens zijn er ook leuke stickervellen en sluitzegels verkrijgbaar in de webshop. Kortom ideaal voor Postcrossers!