Prima bedrijf, snelle en juiste levering.

Een goede service van een prima en gerespecteerd bedrijf. Leveren op de dag en tijd zoals afgesproken. Goede chauffeur die de bigpack netjes neerzet! Top bedrijf.

Beste prijs en zeer snelle levering vanuit Noord-NL naar Belgische kust , dikke aanrader !!

Super service

Goede service, kwaliteit en prijs

Inmiddels 5e bestelling bij dit bedrijf. Zoals altijd goede service, nakomen van afspraken en ook goede kwaliteit split. Verder minder duur dan andere bedrijven.

Uitstekende en snelle levering en niet duur.

Een bigbag met split graniet binnen 3 dagen geleverd. Een sterk pluspunt is ook dat je aan de chauffeur met pin kunt betalen. De chauffeur was ook zeer correct. De prijs was ook veel lager dan bij regionale leveranciers.

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

Snel

Snel geleverd,

TOPPY EN SNEL

GEWOON GOED EN MOOI SCHOON MATERIAAL

Vlotte en correcte levering

Onze bestelling split werd snel geleverd, en op mijn verzoek werden de zakken zo neergezet dat de auto er nog langs kon. Prima service.

Snel en meedenkend

Snel en meedenkend

Perfect!

Super mooi grind, fantastische communicatie. Echt heel blij mee! Dit is de tweede keer dat wij bij hun bestellen, kan het iedereen aanbevelen.

Scherpe prijs en mooie stenen!

Prijs is erg scherp! Levering prima verlopen en de stenen zijn erg mooi! Met een artikel met 10-30cm had ik verwacht wat ik in de meeste tuincentrum zie, 95% 10cm stenen, maar tegendeel bewezen! Erg diverse formaten. Uiteraard zitten er ook wat kleiner dan 10cm in maar dat kan geen kwaad! Ik zou zo weer bestellen!

Kiezel en maaskeien besteld. Prima prijs , snelle levering en netjes in big-bags voor de deur afgeleverd.

Goed(koop), snel en meehelpend

Bigbag grind gekocht, waren scherp geprijsd met transport. Na bestellen netjes geïnformeerd over de levering en op verzoek ook geplaatst op de juiste locatie omdat ik zelf niet thuis was.

Alles prima in orde

Makkelijk te bestellen, na telefonisch contact bezorgdatum afgesproken, netjes op tijd geleverd. Heengezet waar wij het wilden. Gewoon heel goed gedaan.

Super goede service !!

Na het verkeerd bestellen door mijzelf zijn onze producten super snel omgewisseld met het juiste product. Erg dankjewel!!

Snel geleverd tegen scherpe prijs

Snel geleverd tegen scherpe prijs

Geweldige service

De chauffeur heeft zijn uiterste best gedaan om 2 big bags + 24 opsluitbanden zo dicht mogelijk bij de werkplek te plaatsen. Hij kwam ook perfect op tijd en vooral probeerde hij mee te denken wat het handigst was. Alle lof !!

goed en vriendelijk

Goed bedrijf snelle levering en service

Snelle levering en goede service

Goede en snelle levering tegen een mooie prijs

Goede en snelle levering tegen een mooie prijs en op de juiste plek neergezet.

Geweldig bedrijf

Heb hier al eerder grind besteld, dus nu weer maar dan Ardenner Split goede service en kwaliteit en ook niet onbelangrijk zeeeeeeeeer scherpe prijzen.

Goede service!

Grind besteld, werd geleverd binnen de afgesproken tijd, telefonisch ook zeer vriendelijke contact gehad. Van te voren een dag doorgekregen dat het bezorgd zou worden. Kortom zeer tevreden!

Alles keurig op het afgesproken tijdstip geleverd.

De bezorger zette alles op de oprit en was zeer vriendelijk.

uitstekend

Duidelijke website, gemakkelijk bestellen en goede communicatie. Goedkoop vergeleken met andere grind/split leveranciers. Snelle levering tot op de oprit.

De juiste maat geleverd. Door chauffeur in de tuin geplaatst.