Prima geregeld

Netjes alles zoals het hoort.

Fantastische service en zeer klantvriendelijk, top bedrijf!

Op ons verzoek heeft de chauffeur de bestelling op twee verschillende plaatsen in de tuin afgeleverd. Dit was al een fijne service. Toen we het grind bekeken was het grind te groot en grof. Gebeld met het bedrijf. Een goede uitleg gekregen waardoor dit kon gebeuren. Ik denk dat ik het verkeerd besteld heb omdat ik niet wist dat er met een zeef gewerkt werd. Ze hebben een paar dagen later gewoon het grind omgewisseld. Wat een topbedrijf, ik raad iedereen aan om er te kopen!

Webshop, materialen en levering uitstekend

Goede webshop, kwaliteit materialen prima, perfecte levering!

degelijke firma, doet wat zij beloofd.

Geen moeilijkheden bij betaling door overschrijving, zeer vriendelijke levering door chauffeur.

Eerlijke prijzen Heerlijke service

Verkeerd bestelde big bags met split worden zonder gedoe gewoon omgeruild. Niet zeuren gewoon doen!! klasse

Perfecte service

Extra aandacht en hulp bij de levering. Zodat het makkelijk verwerkbaar werd voor ons.

Prima site

Duidelijke site . Goede prijs en snelle levering

Snelle levering en precies wat ik verwachtte.

Mooi materiaal, keurig op tijd bezorgd

Goed goedkoop betrouwbaar.

Natuursteen ardennersplit optijd en volgens afspraak geleverd.

Alles netjes geregeld

Een super ervaring

mijn bestelling zag er perfect uit

perfect materiaal zag er goed uit, alleen jammer dat de transporteur in plaats van donderdag, vrijdag kwam ze belde mij donderdagmiddag om half vier hier over op ( ik heb donderdag extra gesnippert), maar het zij zo.

Volgens afspraak voor de afgesproken prijs en de beloofde kwaliteit

Snelle reactie op mijn vraag om op een bepaalde dag te leveren. Chauffeur kwam netjes binnen het afgesproken tijdsblok afleveren en was beleefd en behulpzaam door de levering op de gewenste plek te zetten.

Heel tevreden!

Zeer correct zowel in de voorbereiding als wat betreft de levering!

Vriendelijke mensen en goede prijs/kwaliteit!

Zeer onfatsoenlijk

Zeer lange levertijden, en een onfatsoenlijke manier van communiceren

Perfecte aflevering en op de afgesproken tijd....top!!!

Keurig geregeld en redelijk snel geleverd Jammer dat het zo n grote vrachtwagen was en dat hij niet dichter bij de brug kon komenHet ziet er weer keurig uit ons erf

Prettig geholpen bij extra bestelling

Ok

Snelle levering en vriendelijke chauffeur die mij even heeft geholpen met de big bah open te snijden.

Mooie partij stenen

Basalt stenen waren in de juiste maat en netjes voor de deur afgeleverd.

Correct en meedenken, helemaal goed.

Prima leveren, op tijd.

Mooie sortering keien, helaas niet geleverd op afgesproken dag

Klacht goed en correct afgehandeld.

Zeer behulpzame chauffeur.

super geregeld

Geheel volgens afspraak keurig afgeleverd tot voor de deur. Toegang was in eerste instantie lastig daar wij op een bungalowparkje wonen maar na goed overleg met de chauffeur bleek dit geen probleem. Wij zijn tevens zeer tevreden dat we de bestelling na plaatsing toch zonder morren konden aanpassen, rekenfoutje van onze kant. Ook het split is van de afgesproken grootte, 8/16 en de kleur is precies zoals wij voor ogen hadden. Wij zijn zéér tevreden!