Sortering is groot, goede service en snelle levering.

Superfijn

Keurig netjes, prima service, klantvriendelijk, prima in de tijd zone afgeleverd. Wij zijn tevreden. Bedankt.

uitstekende service - zeer klantgericht

Ik kon bestelling na plaatsen nog aanpassen, kreeg schriftelijk instructies hoe dit te doen. Ging allemaal zonder problemen.

Wij hebben speelstad besteld en zijn zeer tevreden. Goede prijs en kwaliteit. Levering mooi op tijd, zeker in coronatijd. Vriendelijke chauffeur.

Klantvriendelijk en snelle service

Helemaal blij met de levering en Product. We hebben aan gegeven bij de bestelling of ze het naar achteren wouden brengen ( levering met kooi aap) alles was netjes voor elkaar. Kortom net bedrijf en komt afspraken na.

Prima dienstverlening

Ik had zelf de verkeerde stenen besteld, dit bleek pas bij levering. Na advies bij deze aflevering heb ik kosteloos vervangede stenen geleverd gekregen. Top service!

levering en communicatie is perfect

2 zakken grind besteld, op tijd geïnformeerd over levering, ook dat het door drukte een week later werd. Volgens afspraak is alles goed verlopen.

Alles volgens plan

Bestelproces goed, levering goed alleen de kleur valt tegen.

Ondanks iets langere levertijd prima gegaan

Ondanks de iets langere levertijd zeer tevreden. Mooie kiezels en zeer vriendelijk geholpen door de chauffeur die eea op de juiste plek zette.

Uitstekende kwaliteit, prima service

Uitstekende kwaliteit, prima service – waar voor mijn geld

Je kunt van dit bedrijf op aan en denken mee.

Snelle levering, kleur op foto correspondeert met met realiteit

De levering van het door mij bestelde grind kwam later maar ik werd netjes op de hoogte gehouden van de leverdatum. Het werd door de chauffeur ook netjes op de door mij aangewezen plek gezet. Grijs/groen grind besteld, maar het zal er alleen grijs uit. Dit kwam volgens de chauffeur door het stof. Voor mij een logische verklaring daar er duidelijk vermeld staat dat het niet schoongewassen grind is. Echter, na diverse keren het grind met water gespoten te hebben blijft het grijs, licht grijs zonder zelfs maar een groene tint. Misschien is het beter de foto op de site aan te passen. Ik had me verheugd op de mooie kleur, maar het ligt er nu in dus uitscheppen doe ik niet meer.

Goeie prijs en je krijgt precies wat je hebt besteld. Goeie communicatie ook.

Top bedrijf met geweldige service

Zeer goede service en alles geweldig geregeld.

Moest achteraan gaan wanneer de levering

Bij de bevestiging van de bestelling konden we niet zien wat de levertijd is. Bij navraag bleek dat het 2 weken levertijd is. De levering kwam dan weer volgens de afgesproken tijd.

prima bedrijf

Redelijk snelle levering. Chauffeur was prima op tijd en alles goed naar onze wens afgeleverd

Top service en levering!!!

Ik ben goed en snel geholpen door Henk. Niks anders dan lovend kan ik zijn! Goede communicatie. In het vervolg zal ik er zeker weer bestellen!

Snelle reactie via mail. Correcte afspraken omtrent levering.

Vlotte reactie op verzoeken

Prima, afspraak is afspraak

Uitstekende service

Nadat bleek dat ik de verkeerde afmeting van het grind had gekregen was het gemakkelijk om het om te ruilen voor de juiste maat.

Zeer goede service en prima materiaal.

In Lunteren in goed overleg split uitgezocht. Daarna levering van 4 bags keurig volgens afspraak.

8 bigbag met grind besteld voor onze tuin in de kop van Noord-Holland, chauffeur belde keurig 10 minuten voor dat hij op de plaats van bestemming was zodat wij konden zorgen dat hij het park op kan Rijden. Alles keurig afgeleverd, wij zijn zeer te vreden.

Perfecte kwaliteit en netjes geleverd

Een grote zal grind besteld via de webshop. Deze is vanwege de corona lockdown iets later dan de 3 werkdagen, maar nog steeds netjes op tijd geleverd. Hier werd ook zeer helder over gecommuniceerd.

Vriendelijk personeel, overleg voor de levering.tevreden

bestellen betalen makkelijker kan niet en op tijd

duidelijk en snel en je word goed op de hoogte gehouden van de levering