Bestelproces is volledig prima verlopen. Aflevering is prima. Product zoals verwacht

goede prijs, goede service

goede prijs, prima service

Goedkoop. Netjes geleverd. Mooie stenen (split).

Netjes geleverd. Vriendelijke chauffeur.

Goede communicatie en snelle levering

Mondeling goede informatie behulpzaam . Vriendelijke en behulpzame chauffeur. En een goed product geleverd

Groot assortiment, scherpe prijzen, goede communicatie.

Het bestelproces ging gemakkelijk. Contact via email ging soepel en er werd snel en adequaat gereageerd op vragen. Bezorging ging goed binnen het afgesproken tijdsvak. Chauffeur was erg vriendelijk.

Telefonisch besteld en klantvriendelijk geholpen door een medewerkster en Henk Snellen zelf. Ook netjes de hoeveelheid grind samen berekend. Klopte precies. Snelle levering en erg goedkoop in verhouding tot Intratuin en andere ( hoveniers) bedrijven. Klein minpuntje : de prijzige vrachtkosten ad 75 euro.

Ontzettend onvriendelijk geholpen aan de telefoon

Allereerst hulde voor de chauffeur, hij was erg vriendelijk en zeer behulpzaam! Echter kreeg ik een e-mail waarin stond dat er op zaterdag bezorgd zou worden. Dus wachten maar nee hoor, toen maar gaan bellen. De medewerkster die ik aan de telefoon kreeg begon mij gelijk uit te lachen, bezorgen op zaterdag nee dat kan niet, oftewel ik werd ook nog voor leugenaar uitgemaakt! Uiteindelijk kreeg ik te horen dat de e-mail niet klopte en dat ze de week daarop kwamen, een fout is menselijk maar ik kreeg totaal geen excuses niets. Toen ik ophing haalde de medewerkster hoorbaar nog eens haar neus op zo van hoe durfde ik. Nog nooit ben ik zo onvriendelijk geholpen. Ze zei ook wij hebben t druk ja klopt met onder andere mijn bestelling toch, ik ben de klant. Hierdoor zal ik geen enkele aanbeveling doen en hier ook nooit meer iets bestellen.

zeer goed koop

Precies op de dag afgeleverd en zeer vriendelijke personeel goede product en zeer lage prijs toppie

goede en snelle service

Goede service!

Ik had een bestelling split online gemaakt en betaald. Maar ik zag een aanbieding op de site die ik liever wilde. Ik kon probleemloos mijn bestelling omzetten en het te veel betaalde is netjes overgemaakt. De levering is ook keurig volgens afspraak geleverd.

We hadden split besteld en wist dat levering nu iets langer zou duren dan normaal i.v.m corona. Geen probleem. Was iets mis gegaan bij extern transport bedrijf met levering maar Henk Snelles heeft dit netjes opgelost, nog bedankt. Zeker de moeite waard om hier nogmaals te bestellen prijs kwaliteit prima in orde.

Alles naar wens verlopen

Alles is netjes verlopen. Het duurde wat langer ivm drukte, maar dat is natuurlijk begrijpelijk in deze tijd. Dit stond ook duidelijk op de site, dus daar kun je helemaal niets van zeggen. De chauffeur was erg vriendelijk en bekwaam. En natuurlijk zijn ze absoluut niet duur!

Te kleine stenen voor steenkorven

Ik had 40-80 ardense brokjes besteld, correct geleverd maar in de zakken zat heel veel kleinere stenen, meer als gravel voor op de oprit waar ik niet mee ben voor in steenkorven te steken. Ik denk wel 10a 20 % gravel en puin

Super mooie split

Fijn bedrijf, Vriendelijk personeel en super mooie split.

voor de derde keer grind besteld

ik heb hier voor de derde keer grind besteld alle 3 de leveringen zijn netjes en snel bezorgd

Wat een fijn bedrijf,natuurlijk hadden wij begrip dat de levering wat langer zou zijn in deze tijd.Maar toen we later melde dat we de steentjes nu toch echt nodig hadden ivm de hulp die we van onze kinderen kregen werden ze zelfs op zaterdag bezorgd. Een vriendelijke chauffeur leverde ze keurig netjes voor de deur af. Echt een top !!

Prima prijs, veel keus en netjes afgeleverd!

Het enige wat ik als minpuntje kan verzinnen is dat het door drukte ivm corona iets langer duurde voordat ik mijn bestelling kreeg afgeleverd. Verder helemaal goed!!!

Er was geen pompwagentje zodat ik alles zelf naar de juiste plaats moest brengen.

Aflevering goed en op tijd. Jammer dat er geen pompwagen aanwezig was.

Heel veel keuze en goede service

Mijn bestelling grind, werd vlot geleverd en netjes op de aangewezen plek neer gezet, prima bedrijf, goeie service en nette prijzen

Leuke stenen voor je tuin, veel aanbod

Aardige mensen aan de telefoon. Levering duurde alleen lang ivm de drukte. Bij het grove basalt split (30-60mm) zat per bigbag wel 3/4 kruiwagen gruis/grond er bij. Bij de Ardenner split was dit gelukkig niet het geval. Netjes gelost.

Netjes geleverd precies op de plek.

Alles correct afgehandeld. Acceptabele levertijd zeker gezien de periode van bestellen.

Top bedrijf, goede service!

Geweldig fijn bedrijf om zaken mee te doen, flexibel, reageren op tijd en de aflevering was erg netjes!

Prima geregeld tot contactmoment met chauffeur toe

Al eerder met deze firma zaken gedaan Goed advies gekregen en volgens afspraak geleverd

Conform afspraak

Geen gedoe, en op tijd