Goede service, snelle levering.

Ik werd gebeld dat ivm corona en de drukt zou de levertijd iets langer zou duren.

Goede kwaliteit, netjes op tijd geleverd

Duidelijke website met volledige informatie. Netjes van te voren gebeld voor de levering. Spullen zagen er goed uit, kwam overeen met de afbeeldingen op de website. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Erg tevreden

Snelle levering en vriendelijke contact met verkoper. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Nu twee keer besteld zou het bedrijf zeker aan bevelen.

Goede levering producten

Het grind en zand zijn keurig afgeleverd, midden in de stad. Het grind is de witte Carrera en geeft wel heel erg af, overal witte stappen nadat we er over heen gelopen hebben.

echt tevreden

snel levering vriendelijke contact met verkoper goed kwaliteit van gekozen product

Snelle en correcte levering tegen een zeer goede prijs

Heel goede service en communicatie. De levering was zoals vooropgesteld zeer correct zowel qua timing als kwaliteit. Top

Bestelling netjes afgehandeld Door de Corona crisis wat langer moeten wachten op levering Goede prijs

Gewoon netjes op de afgesproken datum geleverd! :)

heel goed

geweldig kwamen met een vrachtwagen met kraan en hadden 6 zakken en hebben ze netjes in de tuin geplaatst

Leverantie was iets vertraagd vanwege corona, maar voor de rest prima communicatie en levering.

Netjes geregeld en op tijd

Prima zaak

Makkelijk en vlot bezorgd

Netjes afgeleverd en ze houden je op de hoogte.

Helemaal zoals verwacht en gehoopt

Levering was helemaal zoals ik hoopte en toch zie ik het als boven verwachting. Prijs was sowieso maar 1/3 van lokale dealer dus dat was flink besparen. Het is netjes afgeleverd waar ik wilde. Ging om een hele bigbag met keien. Prachtige keien die nog mooier zijn dan ik hoopte :) ik ben er super blij mee! Ik heb geen enkel negatief punt ervaren, dus volle 5 sterren!! Bedankt!

Prima afhandelin van de opdracht en leverantie

Correcte behandeling en afhandeling van mijn aankoop

Uitstekende service bij de aflevering

Goede kwaliteit grind, fantastische service bij de aflevering. Als er sneller gecommuniceerd was wanneer ze zouden leveren, hadden ze 5 sterren gehad.

Makkelijk bestellen en een snelle levertijd

Net al de voorgaande keer is het makkelijk bestellen en verliep de levering vlot en correct

heldere communicatie, vlotte levering, vriendelijke chauffeur

heldere communicatie, vlotte levering, vriendelijke chauffeur

Goed contact, snelle levering

Ondanks de corona situatie toch snel geleverd gekregen. Keurig binnen het tijdvak bezorgd. En de prijs is gewoon top!

Prima communicatie en levering!

Gewoon goed. :)

Levering Basalt split

Prima klantenservice, vlotte reactie op vraag, snelle levering conform afspraak, kan in toelichting aangeven hoe er geleverd moet worden. Erg vriendelijke en behulpzame chauffeur.....en prijs is ook prima.....Aanrader!

Nette levering, precies zoals afgesproken.

Nette levering, zeer behulpzame chauffeur.

Geweldige service. Bestellingen samen kunnen voegen en op juiste plek afgeleverd.

Na een 1e bestelling wlde ik nog een ander soort bij bestellen. Na een belletje kon dat geregeld worden en werden de bestellingen samengevoegd en werd er maar 1 keer transportkosten in rekening gebracht. Door de behulpzame en vriendelijke chauffeur werden de bags op de juiste getakeld.

Correcte en tijdige levering