super tevreden

klantvriendelijk,bellen als ze er aan komen of als ze er zijn vragen voor het plaatsen voor het grind.hele goede ervaring zou vaker bestellen en zeer zeker aanbevelen. ik heb vandaag alweer grind besteld.mijn complimenten.

Wij zijn zeer tevreden, steentjes kwamen overeen met wat we zagen opp de website

Snelle levering, prettige afhandeling

Gewoon goed

Deze mensen komen afspraken na Prijs kwaliteit is prima Was hier voor bij Smitco Westzaan geweest(dachten dichtbij) maar deze zijn duur en zeer ombeschoft en zeker niet klant vriendelijk.

Goede snelle levering, erg teleurstellende kwaliteit

Icy blue split 16-32mm besteld in een bag. Ik bestel 16 tot en met 32mm, helaas kreeg ik een zak geleverd met enorm veel gruis, stof en heel veel kleine steentjes, vele malen kleiner dan de 16mm. Dus erg teleurgesteld in de kwaliteit, voor mij nooit meer. Order was snel verwerkt en geleverd, om het positief af te sluiten.

Vlotte levering

Mooi grind, vlotte en fijne service

Keurig op tijd gebracht en van te voren even gebeld. Big bag's precies neergezet zoals gevraagd. Overigens nette prijs

Mooi speelzand! Levering was netjes en binnen de afgesproken tijd. Zeker aan te bevelen!

Prima, bedrijf optijd en goede kwaliteit

Prima, bedrijf op tijd en goede kwaliteit

Snel en goed.

Besteld en snel geleverd. Kleur en afmeting prima.

Levering grind Yellow Sun 11-22 - Labaere - Wolvertem, Belgie

De levering is correct verlopen maar de gevraagde grootte was Yellow Sun 11-22 en het geleverde grind is volgens mijn inschatting toch een grotere maat nl. 22-40. Bij het bestellen ben ik uitgegaan van een min-max maat, in dit geval min 11 mm en max 22 mm. Bijgevolg dacht ik, afgaande op wat er nu aan grind reeds ligt wel de juiste maat te hebben besteld. Buiten de vermelding van de maat en website foto's heb ik geen echte referentie en kan ik dus weinig verhaal inbrengen ten aanzien van deze levering. Ik heb deze levering dan ook aangenomen maar het zou goed zijn mocht er een duidelijkere uitleg zijn omtrent het bepalen van de maatkeuze. Ik geef deze feedback om toekomstige kopers te behoeden van een verkeerde keuze

perfecte levering

Perfecte levering.

Topkwaliteit! Goede snelle levering

6500 kg basalt split(16-32) en 2500 kg basalt Breuksteen (40-90) keurig geleverd op de afgesproken tijd en netjes neergezet op de door mij aangegeven plaats! Geen rommel in de bigband! Supertevreden.. Nu spierpijn van t kruien..:-)

Prima prijs en nette levering

Net als vorige keer keurig geleverd en op de juiste plaats (met kooiaap) neer gezet: 4.500 kilo split!

Goed product en goede vriendelijke levering

Ik woon in een nieuwbouwwijk waar een weg was afgesloten zodat de chauffeur van de vrachtwagen niet dicht in de buurt van mijn huis kon komen. Heel vriendelijk belde hij aan met de vraag waar ik mijn levering wilde hebben. Hij was met de kooiaap / vrachtwagenheftuckje naar mijn woning gereden en heeft de Levering neer gezet daar waar ik hem wilde hebben.

Blijkt het split dat ik heb besteld te groot te zijn. Gebeld en men komt het gratis omruilen. Goede service

Bezorging goed en snel, kwaliteit split teleurstellend

Wij hebben split besteld van 16-32mm. Echter kregen we een zak met gruis met daartussen grotere steentjes. Ga ervan uit dat als ik split bestel van 16-32 dat alles onder de 16 eruit gezeefd wordt, maar helaas. Teleurstellend.

Snel, goedkoop en goed

Snelle levering en goede service, goedkoper kon ik het niet vinden en kwaliteit is top!!!

Duidelijk en snel

Duidelijke website en een snelle levering voor een goede prijs.

voor herhaling vatbaar

goede communicatie, correcte levering. Ik heb reeds 2 maal besteld en steeds even tevreden! Top!

Zeer snelle en correcte levering

Heb een zeer goede ervaring via de webshop. Alles werd netjes geleverd. Geen kapotte banden of zo. Communicatie over de levering, bijna 2 weken na bestellen, mag wel wat vlotter. Maar heb het niet als negatief ervaren in dit geval.

Vakkundig, enorm snel en breed aanbod

Onderhand twee keer bij grind-webshop besteld, beide keren super snel voor elkaar (binnen 3 dagen). Chauffeur komt ook écht op het afgesproken tijdstip en is super meedenkend en makkelijk wat betreft het neerzetten van de spullen. Overzichtelijke site en gewoon goede producten, zeker een aanrader!

Voor de 4e keer op rij helemaal top!

Heb hier in de afgelopen 10 jaar al 4 keer een ardenner split bestelling gedaan en al die keren is de levering goed, Wordt netjes van tevoren gebeld wanneer ze kunnen leveren, en de chauffeur die komt leveren denkt mee en zet de bigbag precies op de gewenste plek. Gewoon goede service voor een goede prijs dus 5 sterren!

Goed!

Goede ervaring, wij hebben zelf het grind opgehaald. Snelle service, wisten dat we kwamen. We werden uitstekend geholpen. Vorige levering was een bezorging, ook zeer netjes verzorgd. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Bestellen,betalen, snel bezorgd.

Goede overzichtelijke website. Bestellen en betalen is eenvoudig en de levering is snel en wordt netjes uitgevoerd.

Bijzonder klantvriendelijk

2000 kg Ardenner split besteld om het bestaande aan te vullen. Bij aflevering werd er door de chauffeur geconstateerd dat wij basalt split hebben liggen. Hij opperde dat het geen probleem zou zijn om het Ardenner om te ruilen voor basalt, alleen de vrachtkosten zouden betaald moeten worden. Gebeld met het bedrijf en inderdaad geen probleem.