top organisatie

alles is geheel volgens onze telefonische afspraak geleverd. Wederzijds vertrouwen. wij zullen jullie aanbevelen.

Keurig voor elkaar

Top voor elkaar.

In 1 woord geweldig

Precies naar wens!!

Goed contact en overleg. Top levering!!

Snel en een super prijs!

Leveren snel, webpagina geeft nauwkeurig weer wat je krijgt, een prijs die super goed is!

Super service

Snelle levering en super service !

fijn contact, nette levering

had verkeerde maat grind besteld. Zonder probleem meteen weer mee terug genomen en met nieuwe - juiste - bestelling alles verrekend.

Goede prijs, goede service

Big bag met grind besteld. Fijn telefooncontact vooraf over onze specifieke wensen qua levering. Netjes geleverd en wij genieten inmiddels enorm van onze nieuwe voortuin.

Super lieve man weet waar die over praat..

Een tevreden klant. Die binnenkort een mooi bankstel thuis heeft staan

Snelle en keurige levering van de bestelde producten. Ook duidelijke communicatie wanneer de producten geleverd zouden worden.

snelle levering volgens opdracht

Ik heb goede ervaringen met STTN VOF. Mijn bestelling werd snel en volgens opdracht uitgeleverd.

snel en overzichtelijk site

helaas dacht ik dat er bij mijn 2e bestelling dezelfde vrachtwagen met kraan zou komen, maar was een andere en had hij alleen palletwagen bij , geen kraan , omdat ik geen voortuin heb , maar wel een hoekwoning , moest het even op straat staan , mischien had ik zelf even moeten informeren . maar geen klagen

Makkelijk en goed geleverd

Big bag met grind besteld met in de opmerking en voorkeur voor levering. Zonder problemen en met voorkeur is alles keurig geleverd op de plek die ik graag wilde. Vriendelijke chauffeur, gewoon goed en betrouwbaar bedrijf!

Nette service en levering.

Keurige service zowel telefonisch, per e-mail als bij de aflevering in de vroege ochtend. Kleur is echter beduidend lichter dan de โ€œzwartโ€ basalt dan ik in gedachten had. Dit zou te maken kunnen hebben met dat het grind nog schoon moet spoelen... althans hoop ik.

Alles volgens afspraak

Perfect geregeld

goede kwaliteit, goede prijs, snelle levering tot bij de plaats waar het moest komen.

Prima, goede website, houden zich aan afspraken

Ik wilde het aantal kilo's verhogen en dat was totaal geen probleem

Uitstekend!

Service is top, snelle levering!

Snelle en efficiente levering, concurerende prijzen.

Dit bedrijf denkt met je mee, ziet de bestelling en denkt: dit klopt niet helemaal en trekken zelf aan de bel. Ik ken genoeg bedrijven die dit niet gedaan zouden hebben dus dikke pluim voor dat!

Prima, snelle levering

Top!!

Supersnelle service

Kwaliteit en kwantiteit super. Gaan dus goed samen๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

Zeer goede service

Makkelijk bestellen en een goede prijs. De chauffeur was erg behulpzaam. Ik had gezegd waar hij de vracht neer kon zetten maar bood zelf aan om de 4 big bags zo neer te zetten zodat ze verdeeld over het werk kwamen te staan zodat wij er minder werk mee hebben. Super!

Prima kwaliteit producten en alles volgens afspraak ingevuld! Top!!

Reeds meerdere bestellingen gedaan en ontvangen. Iedere keer naar volle tevredenheid! Zowel de verwerking van de orders als de uitlevering perfect! Website zeer klantvriendelijk en duidelijk: aanrader!

Snel en adequaat top levering zonder gedoe.

Levering en gehele order verwerking super snel. Dan ook een chaufeur die heel klantgericht was en meedacht waar de stenen te plaatsen.

Zeer goede ervaring

Leveringen telkens in overleg en op de plek in voortuin geplaatst waar we om gevraagd hadden. Mooie stenen voor de korven. Kortom goed geregeld en ook nog eens 1 van de goedkoopste van Nederland.