big bag grind keurig op afgesproken plek op oprit afgeleverd. Volgende bestelling komt er aan.

PRIMA

1 PUNT JAMMER DAT DE VRACHTAUTO NIET DE OPRIT IN KON RIJDEN

100% tevreden.

100% tevreden.

Prima, correct

De levering duurde langer dan verwacht door een technische uitdaging blijkbaar. Maar communicatie en uiteindelijke levering waren vriendelijk en correct.

Verkoopproces en logistiek goed, maar ander grind geleverd

De kleur van het geleverd Flachkorn is egaal klei-bruin, maar op de webfoto is het kleurrijk. Ook de kleur van het geleverd Bontgrind is wit-grijs wat meer lijkt op de foto van het Morene grind of het Wit grind. Kortom mijn vermoeden is dat er een vergissing is gemaakt. Het viel me achteraf op dat er geen grindspecificatie-label op of in de zak zat.

Vlotte, snelle en correcte levering.

Top bedrijf.

Betrouwbaar doen wat ze zeggen.

Keurig service, en stipt geleverd.

Stipt en correct

Online besteld. Levering kort na de bestelling. Goede communicatie.

Snelle accurate levering

Levering binnen 3 werkdagen.

Keigoed

Aantrekkelijke prijs voor mooie gróte maaskeien, binnen 3 dagen snel en correct geleverd in big bag. Communicatie verliep prima.

Alles perfect geregeld na telefonisch overleg!

Ivm de lange oprit en beperkte toegang voor groot transport telefonisch overleg contact gehad en werd mij geadviseerd om met een bakwagen te laten leveren. Na bestelling vlot geleverd!

uitstekend

bezorging op juiste tijd en big bags neergezet over de schutting op de juiste plek

Vriendelijk, op tijd, en producten conform verwachting.

Een aanrader

Snel en op specificatie

Onze bigbag met 26-25 badalt split kwam snel. Het resultaat in de tuin is toppie.

Prima prijs en op tijd geleverd Super

Heldere communicatie

Snelle levering van het gekozen product. Betaalgemak door vrije keuze en goede communicatie. Prijs van het grind is hoog maar elders nog iets hoger!

Snel en netjes

Snel geleverd, 1 deel was verkeerd geleverd 2dagen later het goede geleverd netjes afgehandeld.

Fijne snelle service

Prettige service, snel contact, afhaalservice beviel goed

Meestal positief

Ik heb tamelijk regelmatig hulp nodig, omdat ik door een zichtbeperking nog al eens wat mis. Het vervelende voor mij van mooi gelikte wabsites is bv dat iets in zachte tinten, zonder contrast ge maakt wordt = ook deze kaders. En dan gaat er nog wel eens wat mis en ben ik bv het contact met de muis kwijt.

Op tijd geleverd. Goed grind.

Foto op de website komt goed overeen met wat geleverd is. Mailtje met geplande datum werd netjes gebeld voor uiteindelijk tijdstip door de planner. Enige 'probleem' was dat het bedrijf waarbij ik besteld had bij GRIND-WEBSHOP.NL en dat ik opeens contact had met STTN en dat was wat verwarrend (dacht even dat ik door een verkoper van een ander bedrijf gebeld werd). Misschien een tip om bij de bestelbevestiging meteen STTN te melden als bedrijf naast Grindwebshop.nl?

Snel correct, duidelijk

Snel correct, duidelijk

Snel en behulpzaam

Binnen 2 dagen geleverd, telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk geholpen. De levering zelf ook super: een gedeelte moest op de oprit van buren, geen probleem!

Betrouwbaar, komt afspraken na.

Alles prima geregeld en tegen een mooie prijs