Gewoonweg super!!!

Goede en vlotte levering!!!De goedkoopste zelf vanuit Belgie besteld nog de laagste prijs.Duidelijke en goede website.Mooie sierstenen ontvangen

Uitstekende service, goede prijzen

Vanwege werk kan ik niet altijd thuis zijn op elk tijdstip. Maar flexibel als ze zijn denken ze mee voor aflevering. Keurig in de zijstraat geleverd, zodat het snel in de achtertuin lag.

Super snelle service

Binnen de beloofde tijd , keurig 3 M2 split geleverd. En de prijs viel mij reuze mee.

Optijd aangeleverd en vriendelijke medewerkers

Optijd aangeleverd en vriendelijke medewerkers

Snel, correct, goed meedenken!

Dit bedrijf heeft een duidelijke en informatieve webshop, voorzien van diverse video's die uitleg geven over het product, en de wijze van verpakking en levering. Aan de ene kan in het handig per productsoort een eigen webshop te hebben (grindwebshop.nl) maar dat heeft het nadeel het het totale productportfolio niet in een keer is te overzien. De levering aan huis is professioneel en flexibel, met een vriendelijkje en behulpzame chauffeur.

prima bedrijf met snelle levering

Ik heb al meerdere keren bij deze firma bestellingen geplaatst en tot op heden ben ik zeer tevreden over de service en de snelle levering.

perfect

perfect

Snelle levering en top service

Steengoed

Alleen jammer dat ik de vraag om te beoordelen nu alweer krijg.....

Zeer ervaren chauffeur en op tijd.

Nette, beschaafde chauffeur die goed is in zijn werk. Er zou tussen 7 en half 8 geleverd worden en hij was er om 7 uur. Top!!

Snel en correct uitgevoerd

Snel en correct geleverd.

Alles perfect en snel geregeld!!!

Alles was zoals afgesproken snel en zonder problemen geleverd. In de toekomst zeker een zaak waar ik zal bestellen.

Fijne service, fijne mensen

Geweldig dat deze service er is.

Tijdig geleverd en de big bag keurig naast de oprit neergezet.

Precies op tijd, correcte chauffeur.

Conform de afspraak precies op tijd. Lading snel en op de juiste plaats gelost. Aardige en correcte chauffeur.

Fijn bedrijf

Snelle levering, alles volgens afspraak.

Goede prijs kwaliteit verhouding snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering. Vriendelijk, flexibel en telefonisch goed bereikbaar. Ook een vriendelijke rustige chauffeur. Jammer dat ze niet meer in het assortiment hebben zoals bv betonnen bielzen of stapelblokken.

Goede service en je krijgt wat je af hebt gesproken!

Betrof een bestelling aanvullend op een eerdere in 2017. Had zelf de gegevens niet meer maar STTN wist mij dat na een telefoontje nog prima te vertellen. Ook goede communicatie over de feitelijke levering. Wat tegenviel was dat ik nog maar 500 kg kreeg waar dat 4 jaar geleden 1000 kg was...Over inflatie gesproken!

Uitstekende leverantie van basalt split.

Eerder basaltsplit hier besteld en weer een uitstekende levering. Plezierig dat je bij de chauffeur kunt betalen. Hij zette de bag precies op de goede plek.

Jammer dat de big bag niet in de tuin gezet kan worden.

Steengoed bedrijf

Al langer klant via webshop, hanteren eerlijke prijzen en je wordt netjes geholpen.

prettig

communicatie ging goed, bestelling redelijk vlot verzonden

Prima levering

Ik heb goede ervaringen met grind-webshop.nl Prima kwaliteit grind geleverd door een vriendelijke chauffeur.

Een aanrader. Top!

Goede ondersteuning bij hulpvraag en snelle en correcte levering.

Top bedrijf.

Na het in de steek te zijn gelaten door een ander bedrijf contact op genomen met de Natuursteenwebshop, deze zat eigenlijk qua levering vol maar heeft ons er voor het weekend toch nog tussen kunnen duwen waardoor wij de klus konden afmaken. Alleen al hiervoor een dikke 10. Komen afspraken na en deze zijn ook duidelijk. Ook de prijzen zijn zeer netjes we zullen dit bedrijf zeker aanbevelen.