Goede kwaliteit

Lars heeft me snel en goed geholpen, ik had een paar vragen en dit is goed en snel afgehandeld. Producten zijn van hoge kwaliteit en ideaal dat het thuis geleverd word. Kortom super tevreden, ik kom hier zeker terug!

makkelijk

makkelijk om te bestelen en snel geleverd ook van te voren gebeld ook handig dat als je iets besteld dan zie je ook wat er bij hoort

Zeer zorgvuldig en snel levering

Ze behandelen je bestelling zeer zorgvuldig. Ik had de verkeerde maar wapeningskorf besteld voor de fundering bekisting en ze belden netjes of het wel juist was en hebben het daarna netjes gecorrigeerd voor me. Dit was zeer attent! Me bestelling werd ook netjes in 2 dagen geleverd.

Goed bedrijf je word netjes geholpen

Levering verliep niet geheel vlekkeloos maar goed geholpen en zeer netjes opgelost dank daar voor en er mag met name 1 iemand in het bijzonder bedankt worden lars. was de naam, top kerel

Uitstekende service

Middag bedtel, volgende ochtend 8 uur bezorgd. Geweldig!!

Duidelijke site, snel besteld en geleverd. Chauffeur belde netjes vtv.

Ruim assortiment en goede service

Het assortiment is zeer ruim en daarmee was het voor de bouw van onze overkapping een one-stop-shop. Alle benodigdheden heb ik er kunnen bestellen en deze werden een paar dagen laten netjes thuis bezorgd. Zeer tevreden dus!

Makkelijk

Veel bouwmaterialen besteld voor een uitbouw en bestellen en levering ging voorspoedig

prima materiaal en snelle levering

Levering was snel. Wel jammer dat je niet echt kunt besreken hoe en wat je een bigbag graag geleverd wilt hebben. De chauffeur dacht gelukkig wel heel erg met ons mee toen ie er eenmaal was. Paar zandzakken waren gescheurd wat wel jammer was maar geen ramp.

Top bedrijf

Had een aantal technische vragen over een vloer en deze werden uitstekend beantwoord, de vloer ligt er in!

zeer goed

snelle levering binnen 24uur

snel gevonden en snel bevestigd

op het juiste moment boeidelen geleverd.

Prima, snelle keurige levering.

Snelle levering, ik had iets verkeerd besteld, dan wordt je gebeld en het is geregeld. Top.

Snelle levering en goede service vanuit de klantenservice top.

Super levering

zeer tevreden

Ik had per ongeluk iets verkeerd besteld, zonder problemen is dit omgeruild. De overige artikelen netjes ontvangen

Voldoende keuze aan bouwmaterialen

Lange lengtes hout en recht van kwaliteit

Snelle levering en hout van uitstekende kwaliteit.

Hout netjes op afgesproken plek neer gezet en val goede kwaliteit.

Prima bedrijf.

Ik had de verkeerde maat besteld. Dit werd probleemloos omgeruild.

Uitstekend service

Goed communicatie met klantenservice, mooie prijzen en levering uitstekend

Goede service en een mooie prijs

Netjes en snelle bezorging.

Hoofdzakelijk prima

de VBI Ps. funderingsbekisting waren niet alle 9 het zelfde. 8 van de 9 hebben de maar 300x400, 1 was er 350x400. in dit geval geen big deal maar kan mij voorstellen dat dat niet altijd zo uitpakt.

Supersnelle Bouwmaterialen Avonturen bij Online-Bouwmaterialen.nl!

Oké, gasten en nerds, ik moet dit met je delen - mijn ongelofelijke ervaring met Online-Bouwmaterialen.nl! Dus ik, jouw lokale doe-het-zelf held, besloot dat het tijd was om mijn mancave om te toveren tot een intergalactische ruimtebasis. Maar wacht, geen ruimtebasis zonder de juiste materialen, toch? Dus, daar ging ik, surfend op het interwebs, en daar vond ik ze - Online-Bouwmaterialen.nl! Ik bestelde mijn ultraglans-superplaatstaal (niet dat ik precies weet wat dat betekent, maar het klinkt vet). En hier komt het beste deel - voordat ik het wist, BAM! Daar waren ze al, mijn materialen, drie dagen eerder dan verwacht! Maar wacht, er is meer. Drie dagen later, terwijl ik druk bezig was met het bouwen van mijn ruimtebasis, ontvang ik een e-mail. "Je bestelling is gearriveerd!" Zei de e-mail. En ik dacht bij mezelf, "Nee, dat kan niet kloppen, die materialen zijn al binnen!" Ik had al een compleet ruimteschip gebouwd uit die plaatstalen, man! Dus ja, ik weet niet wat voor tijdruimte-ding Online-Bouwmaterialen.nl heeft, maar ik ben er helemaal voor. Dus als je ooit in een situatie zit waarin je meteoor-bestendig beton nodig hebt en je het nu meteen wilt, Online-Bouwmaterialen.nl is jouw galactische vriend! Nou, dat was het. Ik ben terug naar mijn ruimtebasis - ik bedoel, mancave. Keep on building, space cadets!

Snel en goed

Eenvoudig om te bestellen en leveren binnen 4 dagen en aan huis bezorgd

Stationsstraat 16

7622 LX Borne

Over Online-Bouwmaterialen.nl

Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!