Prima producten en fijne assortiment keuze

Prima prijzen, snelle service en fijn om groot inkopen te doen. Communicatie betreft verzending kan beter, maar sinds het toch snel aankomt is dit geen probleem.

Tevreden

Besteld en op de juiste dag geleverd .mooi op afgesproken plaatsen neergezet

ontvangen

is ok

Spullen snel geleverd Vriendelijk contact Goede hulp Kortom top

Online bouwmaterialen houd de lijnen lekker kort.

Prima service met korte lijnen, directe communicatie. Prima bezorgservice en ook retourneren en terug leveren pallets verliep probleemloos. Conclusie: fijn bedrijf om mee te werken.

Geheel volgens planning

De vbi broodjesvloer werd in een uur tijd voorzien van een betonnen dekvloer.

Goeie service

Goeie service, snel geleverd op de datum die ik zelf voor ogen had.

correcte verwerking en afhandeling order.

concurrerende prijs op website. Daarna correcte verwerking en afhandeling van order. Levering door regionaal bedrijf dat hogere prijs had afgegeven voor dezelfde order.

Veel materiaal voor een goede prijs

Het is prettig om op je gemak professionele bouwmaterialen in je winkelwagen te stoppen met de zekerheid dat het ook snel geleverd kan worden.

Super logistieke service

Gisteren besteld vandaag in huis en netjes afgeleverd

Bestelling snel geleverd, helaas niet compleet

Door de corona crisis waren de mogelijkheden bij de winkels waar ik normaliter bouwmaterialen koop beperkt, dus bij online-bouwmaterialen.nl uitgekomen. Scherpe prijzen en netjes thuisbezorgd. Helaas bleek de Fermacell plaat niet leverbaar (werd ik netjes over gebeld). Bij beide bestellingen ontbrak iets (een keer pluggen, een keer schroeven) deze werden vervolgens netjes nagezonden.

Bijna te snel geleverd

Prima contact met klantenservice wat betreft instructies bij aflevering. Chauffeur kwam onverwacht vroeg waardoor aflevering en plaatsing grote pallets dreigde fout te gaan. Chauffeur had instructies of niet ontvangen of niet gevolgd.

net wel ,net niet. waardeloos

nu in totaal 5 keer een redelijk grote bestelling . de 1e keer kwam alles keurig netjes en optijd. mijn 2e levering kwam na 2 keer uitgesteld te zijn 2 weken later als gepland. bij deze levering waren er ook 3 zakken metselmortel gescheurd . na een mail te hebben gedaan kon ik 3 nieuwe zakken krijgen ( als ik een paar dagen geduld had dan wel ) mijn 3e en 4e levering kwam in delen wat ook niet echt handig is maar kwam deze keer wel optijd. mijn 5e en laatste levering kwam te laat in delen en toen ik alles binne had was meer dan de helft beschadigd , open en of kapot. ik heb hierop foto's gemaild en kreeg als reactie hierop dat ze helaas niets voor me konden betekenen . hier nam ik echter geen genoegen mee en heb contact gehad met iemand met een hogere functie, deze stelde me voor om een kleine vergoeding te crediteren voor de beschadigde en open gescheurde zakken , gebroken pir isolatie platen enz enz. helaas helaas zijn we nu een aantal dagen en de kleine vergoeding is nog niet terug geboekt. beste mensen ik heb hier een bestelling van +- 800 euro gedaan alles kwam verrot en gebroken binnen . ik kon een vergoeding krijgen van 40 euro als blijk van excuses. of een korting van 10 procent op de volgende bestelling.. u begrijpt er komt geen volgende bestelling ! :)

Zeer snelle levering. Vrijdag besteld en het stond maandagochtend al op een pallet voor de deur, super!

Helemaal top!

Ik had met spoed een bestelling nodig. Vrijdagmiddag besteld en maandagochtend geleverd, na telefonisch contact.

Snelle bezorging

Zeer snelle levering en het materiaal is top

Snel en goed!

Bestelling kwam sneller als verwacht. Kwaliteit goed en behulpzame chauffeur. Ook werd er heel adequaat gereageerd op een mail. Aanrader.

Overzichtelijke webshop en netjes op tijd en volledig geleverd voor een mooie prijs

In deze corona tijd kon ik gelukkig hier zoeken in de uitgebreide webshop en vinden wat ik nodig had en werd het ook nog eens bij mijn huis afgeleverd.

Snelle levering En gekregen wat ik had besteld

Goed contact na onduidelijkheid over bestelling bij aflevering

Goede en snelle levering

Goede medewerking door personeel

goede service en snelle levering

duidelijk communicatie over de geleverde goederen. producten ontvangen zoals je mag verwachten.

Zeer goede service

Perfect! Ben reuze geholpen in de deze gekke tijd. Spullen op tijd en van goede kwaliteit!

Goede snelle levering

Goede service, ook nabestelling nog vrrwerkt

Redelijk

Alles werd wel supernetjes neergezet op de plek waar het voor ons handig was. Helaas waren er ook gipsblokken zonder goede bescherming op een pallet gelegd en hebben zich volgezogen met water en dus onbruikbaar.

Stationsstraat 16

7622 LX Borne

Over Online-Bouwmaterialen.nl

Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!