mooi hout en goed verpakt

gemakkelijke en overzichtelijke site, waar we alles voor n kleine verbouwing hebben gevonden. snelle en nette levering

Goed..en minder

Service is prima! Aflevering prima op tijd. Aardige chauffeur. Helaas is een deel van de balken en planken krom..das erg jammer en vervelend

Alles wat ik nodig had, voor de juiste prijs

Bij deze winkel alles besteld voor het bouwen van een schuurtje van 8X2.5. Nette prijzen, en op de juiste dag geleverd. Alles wat besteld was zat er ook bij. Zeer tevreden met het bestelproces, levering en vriendelijke medewerkers.

Prima, snelle en complete levering

Na bestelling levering binnen een paar dagen netjes op de stoep.

Snelle levering van kwalitatief goed materiaal.

Prettig dat ik een kwartier vooraf, gebeld werd voor de levering.

Snelle bezorging

Prima service,snelle bezorging volgens afspraak en prima producten tegen een goede prijs

DE bouwmaterialen site wat mij betreft!

Contact is snel en vriendelijk Komen afspraken na en kunnen snel leveren Mocht er onverhoopt iets mis gaan met de geleverde producten, de after-sales is naar mij oordeel zoals het hoort

Goede prijzen en service

Bezorgen op afspraak is goed,en prijs ligt lager als bij de gangbare bouwcentra.

Soepele en snelle communicatie waarbij afspreken worden nagekomen.

Zeer positief

Goede service, minder goede producten.

1 maat bestelde gipsplaat was niet leverbaar. Op de andere platen zaten erg veel beschadigingen. Na melding werd het netjes opgepakt en afgewikkeld. Erg vervelend dat er geen tijdvak voor bezorging wordt doorgegeven.

Goede service, er was bij de bestelling iets te weinig geleverd, direct gebeld was geen probleem werd nageleverd. Enige minpuntje was dat ik had aangegeven de bestelling op vrijdag geleverd te willen krijgen, en kreeg op donderdag te horen dat er een logistiek foutje was en de bestelling maandag erna zou worden bezorgd. Daar had ik me dan maar bij neergelegd.

Goed en betrouwbaar

Ik ben op een nette manier geholpen. Afspraken zijn goed nagekomen.

Snel besteld en netjes geleverd

Zeer tevreden over het contact en de levering

Top goedkoop

Goedkoper dan menig andere webshop! Snel geleverd en goede communicatie. Tot de volgende bestelling

Zeer slecht leveren niet wat je koopt

Zeer slecht niet bereikbaar ik zal nooit iemand adviseren bij dit bedrijf te kopen

Verrassende positieve pro-actieve begeleiding en klantgerichtheid.

Zeer goede actieve ondersteuning en oplossend denken cq handelen bij klantenservice (Kirsten).

Goede service, prima prijzen

Ze zijn flexibel, denken met je mee en communiceren netjes. Met name Kirsten van de klantenservice is een topper.

Prima op tijd, maar wel wat schade

Ik had gipsblokken besteld, werden prima volgend afspraak geleverd, maar ze waren blijkbaar te hoog gestapeld want de onderste blokken waren gecrushed

Over het algemeen voldoende.

Producten op de site zijn niet altijd de producten die geleverd worden. Dit leidt soms tot verwarring + je krijgt niet altijd wat je graag wil hebben. Recent voorbeeld: Woodies schroeven van jullie site werden vervangen door onbekend merk. Er is een groot verschil in kwaliteit inschroeven waardoor scepsis/onzekerheid ontstaat. Nog een voorbeeld: Op de site staat "eigen merk portland cement" vermeld. Na bestelling kreeg ik een ander product. Ten eerste ontstond er twijfel over het geleverde product door de omschrijving op de verpakking, ten tweede had ik nog voorraad uit een eerdere bestelling en was het onduidelijk of ik beide producten door elkaar kon gebruiken. De aftersales is trouwens wel goed bij jullie!

Goed geholpen via de hulp lijn

Wilde weten of ze op tijd konden leveren gelijk goed duidelijk antwoord

Goed geregeld

Goed geregeld ook wanneer er iets niet op voorraad was kon er gelijk vervanging worden geregeld

Goede service, goed contact, prima spullen

Mijn vragen vooraf werden snel beantwoord. Spullen zijn goed verpakt geleverd op de door mij aangevraagde datum. Ook het teveel aan materiaal heb ik kunnen terug leveren. Top!

goede service en vlotte levering

goede service en betrouwbaar

Zeer duidelijke website en snelle levering

Snelle levering ,goede service en eerlijke prijzen

Materialen ok, levering slecht

Alles bezorgd zoals besteld, tegen scherpe prijs. Levering vond alleen een dag eerder plaats dan gevraagd. Was onder voorbehoud, dus dat kon alleen belt het transportbedrijf niet van te voren om te waarschuwen dat het eerder komt en online-bouwmaterialen ook niet. Resultaat: een pallet met onder andere onbedekte gipsplaten op de stoep, voor de oprit, in de regen. Als ik niet thuis was geweest had ik de gipsplaten weg kunnen gooien.

Stationsstraat 16

7622 LX Borne

Over Online-Bouwmaterialen.nl

Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!