Materialen ok, levering slecht

Alles bezorgd zoals besteld, tegen scherpe prijs. Levering vond alleen een dag eerder plaats dan gevraagd. Was onder voorbehoud, dus dat kon alleen belt het transportbedrijf niet van te voren om te waarschuwen dat het eerder komt en online-bouwmaterialen ook niet. Resultaat: een pallet met onder andere onbedekte gipsplaten op de stoep, voor de oprit, in de regen. Als ik niet thuis was geweest had ik de gipsplaten weg kunnen gooien.

levering volgens afspraak

Zaken worden op tijd geleverd. Ik had een fout gemaakt bij de bestelling en die is zonder problemen aangepast. Contact is vriendelijk en reageren per direct.

Netjes afgeleverd en prima spullen. Snelle reactie op mail

Dag later aangeleverd maar goed gecommuniceerd.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snel geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

Snelle levering en goede service

Snel geleverd. Eén van de materialen was niet op voorraad en daarvoor kreeg ik een net en adequaat alternatief voorgesteld.

snel en duidelijk bestelproces

Wij hadden materialien voor een dakvernieuwing nodig. Online bestelproces eenvoudig, overzichtelijk en duidelijk. Snel geleverd.

top service!

Degelijke webshop

Hier al het grove bouwmateriaal besteld. Prijs technisch scherp. Duidijke communicatie en goed materiaal. Chauffeur belde netjes van te voren en de spullen werden netjes op de aangegeven plaats gelost.

Goede en snelle levering volgend afspraak

Niet precies zoals ik besteld had

Van de bestelde broodjesvloer had ik de liggers allemaal op maat besteld volgens de op de website aangegeven standaardmaten. Bij levering bleken de meeste liggers langer. Daardoor heb ik veel extra werk. Ook de kwaliteit van de liggers viel mij tegen. Grof, veel klodders beton en hier en daar een grindnest. Wel positief is dat ik snel een melding kreeg dat de levering een week langer zou gaan bedragen. Vervolgens kwamen ze toch vrij snel.

Prima, alles geleverd zoals afgesproken

Alles geleverd zoals afgesproken. Producten zien er prima uit.

Uitzoeken materialen, aanklikken, betalen en bovenal snelle en correcte levering.

Snelle levering en goede prijs

Netjes te woord gestaan en een snelle levering voor een goede prijs

Goede prijzen en uitstekende service

Zeker een aanrader! De bestelling die ik plaatste bevatte ook niet-standaard artikelen, alles is keurig geleverd. Daarnaast ben ik prima op de hoogte gehouden van de status en de levering.

Great service

Always helpful - great customer support.

Duidelijk, nette snelle levering

N.v.t

Doen hun uiterste best om de klant te dienen.

Ondanks enige leveringsproblemen door invloeden van buiten af, goed op de hoogte gehouden.

Snelle levering van scherpgeprijsde kwaliteitsproducten

Na een online zoektocht naar betaalbare Theuma producten kwam ik Online Bouwmaterialen tegen. Voordeliger kan ik ze niet vinden. Eén onderdeel kon ik op de website niet vinden maar Kirsten heeft me uitstekend te woord gestaan en geholpen. Subliem. Ik beveel deze firma van harte aan. Ook de bezorging was perfect. Op tijd en keurig verpakt.

Perfecte service en snelle levering

Product geleverd zoals omschreven. Nette en snelle levering Een echte aanrader.

goede levering

Goede levering, snelle levertijd, goede prijs/kwaliteit.

Uitstekend en zeer snelle levering

Uitstekend.

te late levering

levering werd uitgesteld via een mail maar ook op de daarin genoemde datum werden de spullen niet geleverd pas 2 dagen later, toen hadden we al een alternatief geregeld

Super service

Besteld en snel geleverd.

Makkelijk te bestellen Snelle levering Tijdstip van levering kunnen aangeven zou een verbetering zijn

Er goed, goede communicatie en service

Erg goed, ik had per ongeluk een verkeerd afleveradres ingevoerd, dat hebben ze gelijk aangepast. Keurig en op tijd geleverd.

Stationsstraat 16

7622 LX Borne

Over Online-Bouwmaterialen.nl

Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!