Er goed, goede communicatie en service

Erg goed, ik had per ongeluk een verkeerd afleveradres ingevoerd, dat hebben ze gelijk aangepast. Keurig en op tijd geleverd.

Prima bedrijf

Goed en snel geregeld

Onderdelen s avonds besteld en aangegeven wanneer bezorgd. Perfect geregeld!

Goed werk

Bestelling en uitvoering netjes uitgevoerd. Ook bleek er iets niet b i j te zitten is uiteindelijk snel opgelost.

Snelle levering. Goede producten. Vlotte en vriendelijke reactie op mail.

top

ze doen wat ze zeggen scherpe prijs en snelle levering.

Op tijd geleverd . grote wagen dus naast de weg gelost.

Ervaring is goed . Alleen jammer dat bouwnetten krom waren door takel ? Was wel lastig met slang erop zetten en het geheel onder de tegels te houden . Cement was degelijk ingepakt en tegen een bui bestand . Men doet wat men beloofd en afspreekt .

Erg goed

Hadden precies de spullen die we nodig hadden. Netjes op tijd geleverd en een stuk goedkoper dan de gemiddelde bouwmarkt.

Uitstekende service en uiterst zorgvuldige levering.

Probleemloos bestelen, betalen en leveren.

Materialen en prijs ok, levering te laat

Gekozen voor deze webshop met name om leveringsdatum en helaas kwam deze 2 dagen later omdat ze deze vergeten waren. Ondertussen heb ik er 2 mailtjes over gestuurd en 1 contactformulier ingevuld. Ingehuurde mensen konden niet verder en moest klus uitgesteld worden en een deel betaald worden door late afzegging. Prijs en materialen zijn ok, levering te laat en was cruciaal bij deze klus. Bedrijf niet telefonisch bereikbaar.

Goeie en snelle levering

Mooie website overzichtelijk...Goeie en snelle levering...werd even gebeld door de chauffeur om te overleggen waar de pallet te plaatsen...top

Top! Snelle levering en fijne communicatie

Mooie overzichtelijke website

Vriendelijke medewerkers, snelle levering en goede service

Alles netjes geleverd.

De zending netjes op tijd en compleet geleverd. Het enige minpunt vind ik persoonlijk. De balken die geleverd kunnen qua maat, tot wel 1cm verschil hebben. De maat aanduiding wat jullie opgeven komt totaal niet overheen met de daadwerkelijke maat. Wij zijn hierdoor flink in de problemen gekomen.

Goede levering

Goede website, heldere communicatie

Producten zijn goed te vinden op de heldere website. Communicatie over de levering is prima...werd zelf voor aflevering door de chauffeur gebeld. Producten op zich prima...alleen jammer van de beschadigingen aan veer en groef bij de underlayment platen.

Keurige levering en de chauffeur belde een half uurtje tevoren een informeerde naar de situatie. Goede service.

Snel en goed geleverd.

Duidelijke webshop waar je goed kan zien wat je zoekt. Snelle levering, binnen 3 dagen.

Snelle en keurige levering

Al meerdere keren iets besteld en de levering is snel en netjes. Gipsplaten waren beschadigd en werd keurig afgehandeld. Prijs is ook netjes, hoe meer je bestelt hoe meer korting.

Goede service en Snelle levering.

Mijn bestelling werd goed afgehandeld. En was goed op tijd. Zeer goede service. Ben zeer tevreden. Bedankt

Had een foutje gemaakt bij de bezorgdatum en er direct een mailtje achteraan gestuurd. Kreeg heel snel een reactie en de datum werd zonder probleem aangepast. 2 dagen later werd de bestelling al geleverd! Enige puntje van aandacht, omdat de bezorger geen tijdstip doorgeeft was ik ‘s morgens om 7:30u niet beschikbaar. Bestelling is keurig gelost op de oprit :-)

Prima ervaring bestellen ging makkelijk en mijn vraag werd snel beantwoord. Ook de levering kwam op de afgesproken dag.

Snel en goed geleverd

Ondanks dat er bij 2 artikelen stond levering 1-5 werkdagen, werd alles de volgende dag keurig geleverd door BMN. Niet langs de weg maar toch even geprobeerd om de inrit in te komen en dat lukte. Dat scheelde mij 25 meter lopen met 900 kilo platen. Toppie

Super goed contact en snelle levering

Plezierige samenwerking en super goede service.

uitstekkent

perfect geregeld

Stationsstraat 16

7622 LX Borne

Over Online-Bouwmaterialen.nl

Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!