Na aanbieding offerte werd na een twee weken gevraagd of de offerte kon blijven staan en men was heel tegemeodkomend in mijn wens om op een later tijdstip te bestellen

Uitmuntend!

Overzichtelijke site, en materialen gemakkelijk te bestellen. Snel geleverd en chauffeur belde 10min voordat hij er was. Top!

Prima contact en levering

Snelle levering, 1 artikel vergeten te bestellen maar kon met dezelfde levering nog gewoon mee. Aflevering / chauffeur ook uitstekend!

Ruim assortiment, lage prijzen en een goede klantenservice

A

Top, alles super geregeld.

Wanner ik de goederen bestel, staan ze in no time op locatie. Ik kan niks anders zeggen, dan dat ik een zeer tevreden klant ben.

Super snel en netjes afgeleverd!

Onze eerste ervaring is zeer goed verlopen, alles is makkelijk besteld en keurig op tijd geleverd!

Netjes afgeleverd en waar ik het wou hebben

Snelle en juiste levering

Materialen waren snel geleverd, bedankt.

de juiste spullen geleverd op de afgesproken tijd

Via de site materialen besteld . De spullen werden netjes op de afgesproken datum afgeleverd en keurig verpakt. prijs kwaliteit uitstekend.

Fantastisch geholpen

Bestellen was eenvoudig. Levering sneller dan verwacht. 1 artikel niet op voorraad en direct contact gehad over alternatief. Super!

Snelle levering, prima prijzen

Altijd weer afwachten of het klopt

Al diverse keren besteld en regelmatig is de bestelling niet compleet of andere lengtes van hout worden geleverd zonder overleg,wordt altijd wel netjes opgelost,maar je moet zelf heel goed je levering controleren.

Hoede prijs en snelle levering

Vriendelijke chauffeur Zet keurig de bestelling op de gewenste plek 👍

perfecte snelle service tot op de locatie waar ik de materialen wilde hebben

prima snelle service

Correcte en snelle levering

Goede en correcte levering. Wel in 2 delen geleverd dus 1 nalevering. Hiervan vooraf geen bericht gehad, maar wel netjes op deze vraag antwoord gehad

Keurige levering op de gewenste datum

Helemaal top! Bedankt voor de correcte levering.

Snel en adequaat

Super snelle levering. Ook de chauffeur denkt goed mee met lossen.

Zeer goed, alleen maar lof voor het hele trajekt.

Alles liep soepel met bestellen Telefonisch en via mail de juiste informatie. Levering heel vlot en binnen gestelde tijd. Materialen op de stoep afgeleverd en keurig ingepakt en geseald. Ik ben heel gelukkig met de hele gang van zaken. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Goede klantenservice en snelle levering

Aantal keer al besteld, gewoon prima service, goed assortiment en snelle levering .

Fantastishe service

Super service, ondanks dat ze datgene wat we besteld hadden niet op voorraad hadden werd er een soortgelijk product voorgesteld. Maar dat vonden we geen goed product voor onze klus. Na wat mailverkeer heen en weer hebben ze via een andere vesting toch ons bestelde product geleverd .

Snelle en complete levering, goed materiaal

Ik heb mijn complete renovatie van mijn woning, de materialen allemaal besteld bij Online-bouwmaterialen. Altijd, snelle levering, goeie spullen. Goeie service.

Handelen snel op problemen

Super geregeld zelfs wat er na geleverd is

Alles was er bij behalve mijn dpc maar naar 1 telefoontje s.avonds nog in huis

Snelle levering en duidelijke communicatie

De platen waren op voorraad en werden op de gewenste dag geleverd. S ochtends vroeg dus we konden gelijk beginnen.

Top bedrijf snelle levering

Geleverd wat is gevraagd.

Stationsstraat 16

7622 LX Borne

Over Online-Bouwmaterialen.nl

Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!