Pluspunten
Voor mijn klus een prima assortiment en snel geleverd
VerbeterpuntenIndicatie wanneer bestelling wordt geleverd. Nu alleen een dag, dus kun je niet weg die dag tot de levering
Pluspunten
Prima prijs kwaliteit, snelle levering en producten in goede staat.
VerbeterpuntenDuidelijk communiceren over bezorgtijd en het mogelijk maken materialen op gewenste plek af te leveren ipv op straat.
Pluspunten
Ik zou terug gebeld worden en zowaar een medewerker die dit ook deed met een juist antwoord. Helemaal top!
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
vriendelijke mensen die op zeer vriendelijke wijze achter de order aanzitten
Pluspunten
Goede en makkelijke website Goede communicatie via mail
VerbeterpuntenOok hardhout en douglas opnemen in assortiment
Pluspunten
Goede prijs qualiteit verhouding
Pluspunten
Snel, makkelijk....
Pluspunten
Beste, Spijtig om te horen dat u ontevreden bent over uw bestelling. Ik lees dat er enkele platen beschadigd waren. We vinden dit natuurlijk erg vervelend, waarvoor dan ook onze excuses! We hadden dit graag geweten zodat we de platen konden omruilen. Ik heb contact met u geprobeerd te zoeken echter zonder succes. Als ik nog iets voor u kan betekenen dan hoor ik het natuurlijk graag! U kunt altijd reageren op een van onze e-mails. In ieder geval, succes met de klus en nog een fijne dag!
Pluspunten
Zeer tevreden en dan vooral over de goede service van de chauffeur omdat de bestelling een dag vroeger kwam dan de bedoeling was moest ik werken en dus was ik hier thuis.......maar de chauffeur heeft alles netjes neer gezet waar ik het voorgesteld had en zelfs nog extra het zand en het cement in de tuin getild!!
Pluspunten
Kwalitatief goed en snel
VerbeterpuntenBij afleveren eerst bellen. 2 x wat geleverd hebben alles gewoon op inrit gezet handig als er niks meer langs kan
Pluspunten
Ondanks de vooraf gemelde moeilijke bereikbaarheid met een grote auto heeft de chauffeur de levering perfect geleverd. Grote dank aan deze man die hierdoor extra tijd kwijt was en dacht in oplossingen en niet in frustratie.
VerbeterpuntenNeem de tijd om te kijken of de (grote) auto ook echt kan lossen voor de deur. Google is daar een mooi medium voor.
Pluspunten
prima ervaring
Verbeterpuntenmeer keus als ik dan iets kan benoemen
Pluspunten
Bestellen: Redelijk eenvoudig de artikelen te vinden in de niet al te uitgebreide webshop. Mogelijkheid om zelf de bezorgdatum aan te geven, top. Bezorging: Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur, hij leverde met zijn kooiaap de bestelling exact op de aangegeven plaats.
Pluspunten
Alles geleverd conform afspraak en op de juiste plek gelost. Wij waren zelf niet thuis, maar alles was zodanig ingepakt dat we bij thuiskomst de spullen naar binnen konden brengen zonder dat alles nat was van de regen. Top!
Pluspunten
Fantastisch geholpen. Mijn bestelling was er op het moment dat ik er om vroeg. Tevens werd er gebeld omdat ik geen gootstuk bij mijn veluxraam had besteld. Dus het bedrijf dacht met mij mee. Helaas had ik de verkeerde velux raam besteld. Ook dit was geen probleem, ik mocht het terugsturen en kreeg vrijwel meteen mijn geld terug gestort. Dank u wel voor een geweldige service!
VerbeterpuntenDe geboden oplossing in het mailcontact had in 1 keer goed kunnen zijn, maar dit is correct opgelost
Pluspunten
Dit ging probleemloos
Levering vond niet plaats op afgesproken datum, maar na 1 telefoontje en vele excuses werd het artikel binnen een paar uur op tijd geleverd.
Pluspunten
vriendelijke service en altijd snelle levering. vandaag besteld dan zorgen ze ervoor dat het morgen nog bezorgd kan worden als dat lukt. goede en snelle communicatie! maken altijd binnen een uur een offerte opgestuurd via de mail.
Verbeterpuntenga zo door! :)
Pluspunten
Snelle levering en goed overleg met de chauffeur.
VerbeterpuntenIk had er veel balken bij de krom en/of gescheurd waren.
Pluspunten
Zeer vriendelijke klantenservice en prima service. Echt een aanrader!
Pluspunten
Prima zaak. Levering volgens afsoraak.
VerbeterpuntenPlannen van leverdatum zou prettiger zijn indien interactief via kalender op website. Ook zou het fijn zijn als het levertijdstip nauwkeuriger bekend is. Nu moet je een hele dag aanwezigheid regelen.
Pluspunten
Prima snel en netjes gebeld door chauffeur
Pluspunten
prima geleverd volgens afspraak
Verbeterpuntenindien mogelijk grote van de vrachtwagen afstemmen op leveringsadres.
Stationsstraat 16
7622 LX Borne
Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!