Pluspunten
Snelle communicatie
VerbeterpuntenProduct niet op voorraad
Pluspunten
Snelle levering en een goede kwaliteit voor de prijs. Top!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Komt afspraken na betreffende de levering, geeft ook duidelijk aan als het niet mogelijk is.
Pluspunten
Kwaliteit is doen wat afgesproken
VerbeterpuntenWeet niet
Pluspunten
gestelde vragen over product goed behandeld product goed verpakt en levering conform afspraak
Verbeterpuntenwet ik niet, was pas mijn 1e bestelling
Pluspunten
Prima prijzen en goede bezorgservice. Heel geschikt voor kleine projecten en wat grotere klussen.
Pluspunten
Materiaal was op voorraad. vrijdag besteld en maandag geleverd. super geregeld
Pluspunten
Met name de communicatie was goed verzorgd, snel en adequaat. Toen ik een select aantal andere kleinere isolatieblokken bij de bestelling zat werd nagevraagd of dit de bedoeling was (wat zo was). De nazorg na een klacht (lichte beschadiging na levering) is net behandeld.
Pluspunten
Beste, Hartelijk dank voor uw bericht! Uw verbeterpunt nemen we mee in ons verbeterproces ! De levertijd kan altijd worden opgevraagd via de chat, mail of telefonisch! Mocht u nog vragen hebben of bedenken dan hoor ik het uiteraard graag! Succes met klussen en nog een fijne dag! :)
Pluspunten
Snelle levering goeie prijzen goed contact
VerbeterpuntenEvt tijd van levering van te voren door mailen
Pluspunten
Goede comunicatie, en altijd meedenkend . Gewoon klasse
Pluspunten
Ondanks dat spullen niet op voorraad waren toch op tijd geleverd
VerbeterpuntenAangeven of en hoeveel er op voorraad is via de webshop
Pluspunten
Heldere site en materialen geleverd op gewenste datum. Geen bijzonderheden maar dus ook geen klachten.
Pluspunten
Het product was niet op voorraad ondanks dit wel op de site kon daarom konden ze niet aan de beloofde levertijd voldoen. ze hebben mij meerdere malen proberen te bellen en gemaild met de vraag of een ander vergelijkbaar product ook goed was of anders een week later leveren. Omtrent levering wel contact gehad maar ik ben heel vrendelijk geholpen en tewoord gestaan. Perfect opgelost.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Very good service. Very flexible and willing to assist you. Delivery is good. Communicated one day before the delivered time.
Dear customer, Firstly, thank you so much for filling in this review! We really value this. I will take your improvement suggestion seriously and I will present this to the boss :) So thank you! If you have any further queries, please do not hesitate to contact me ! Have a lovely day!
Pluspunten
VerbeterpuntenBij levering bleek de helft niet op voorraad te zijn en zat dus niet bij
Beste, Als eerst natuurlijk hartelijk dank voor het invullen van de review! Heel vervelend dat de levering niet in 1 x compleet was. Waarvoor mijn excuses. Uw verbeterpunt ik ten harte en ga ik zeker meenemen in ons verbeterproces ! Mocht u nog vragen hebben of bedenken dan hoor ik het uiteraard graag! Als ik nog iets voor u kan betekenen hoor ik het graag! Mocht u nogmaals willen bestellen, neem dan even contact op met me, dan zorg ik voor een korting om u alsnog iets tegemoet te komen. U kunt reageren op 1 van ons eerder verstuurde mails. Succes met klussen en nog een fijne dag! :)
Stationsstraat 16
7622 LX Borne
Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!