Pluspunten
prettige en vlotte communicatie correcte levering
Verbeterpunten??
Pluspunten
Goeie levering en volgens afspraak binnen. Ook goed verpakt i.v.m regen!
Pluspunten
snelle levering de volgende dag
Pluspunten
Goed meegedacht over een product wat niet direct leverbaar was
VerbeterpuntenVoor particulieren is een tijdsindicatie van levering vooraf wenselijk. Zeker omdat de levering op een doordeweekse dag plaats vindt. Ook hebben ze niet vooraf gebeld ondanks dat ik daar tot 2x toe om had gevraagd.
Pluspunten
Leverdag en tijd correct, levertijd werd dag voor leveren doorgegeven
Pluspunten
Snel..betrouwbaar
Pluspunten
De bestelling was snel. Mijn vorige communicatie met het bedrijf was het reden van mijn bestelling bij jullie.
VerbeterpuntenHout op maat zagen voor particuliers die zijn niet professionelen om uw verkopen te verhogen.
Bij levertijd niet allen de dag, maar ook een tijdsindicatie geven.
Pluspunten
Zeer snelle en duidelijke reactie op en over de bestelling. Afwikkeling kordaat. Bezorging perfect en chauffeur was een topper.
Pluspunten
Bestellen gaat makkelijk en overzichtelijk
VerbeterpuntenAls er gevraagd wordt wanneer je iets geleverd wil hebben verwacht ik ook dat dit gebeurt. Kreeg ook een bevestiging wanneer het geleverd zou worden maar dit werd toch (schijnbaar door de chauffeur bepaald) verplaatst naar de middag. Toen was ik niet thuis. Vervolgens zet de chauffeur het nog net niet op de stoep ipv een stuk de oprit op. Over de levering absoluut niet tevreden .
Pluspunten
Keurig geholpen. Verkeerd of beschadigd product is na melding geruild.
Pluspunten
Snelle duidelijke communicatie. Producten waren nog sneller als voorzien, maar alles volgens afspraak
Pluspunten
Duidelijk op tijd vlotte afhandeling ook in het weekend
Pluspunten
goed te woord gestaan, prima informatie en zelfs bestelling kunnen aanvullen zonder verdere moeite.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Alles netjes volgens afspraak geleverd
Verbeterpuntenvolgens mij is dit niet nodig , althans niet via mijn ervaring met jullie
Pluspunten
Goede site Goede communicatie over het leverproces Afspraken nakomen
Pluspunten
zeer snel en accuraat geleverd
Stationsstraat 16
7622 LX Borne
Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!