Pluspunten
Goede prijs houtmaterialen
VerbeterpuntenWaarom is Knauf MP75 bij jullie 8.50 euro en bij Hornbach 6.17. Dat moeten jullie toch kunnen evenaren?
Pluspunten
Komt afspraken na en communiceerd direct en prettig. Goeie marktconforme prijzen.
Pluspunten
Leveren snel en reageren adequaat op mailtje
VerbeterpuntenGeen, doen precies wat je mag verwachten
Pluspunten
Goede en snelle communicatie per email met leuke jongedame op kantoor, goede scherpe prijzen...
VerbeterpuntenAflevertijdstip/dagdeel aangeven wanneer de chauffeur komt, ipv alleen welke dag.
Pluspunten
Overzichtelijk product aanbod. snelle en goede levering.
VerbeterpuntenIndicatie van levertijd aangeven.
Pluspunten
Ja ik geef jullie een tien! Ik ga de volgende keer zeker weer bij jullie bestellen, snelle levering en de bestelling wordt tot aan de deur geleverd... helemaal Top.
Pluspunten
vaardige chauffeur bij lossen, vriendelijk.
Verbeterpunteneen bovenste paar gipsplaten waren aan de rand door het bevestigingsband ingedrukt. (in ons geval was dat niet erg omdat we van de bovenste platen schuine vlakken hebben gezaagd.) de zakken uniflott waren aan de buitenkant zwart (smeer of inkt?), een gipsplaat is een beetje vies geworden. (afgeveegd, het is denk ik niet door de zak heen. geen probleem)
Pluspunten
Naderhand nog een aanvullende bestelling gedaan en deze kon mee met hetzelfde reeds ingeplande transport. Tevens mooi op tijd geleverd.
VerbeterpuntenEerder een aflevertijd afgeven.
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Goede service en klantvriendelijk
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Snelle levering en goede service!
VerbeterpuntenVan sommige producten zijn prijzen erg hoog
Pluspunten
snelle levering! had in de "opmerkingen" gevraagd na 14 uur te leveren, omdat er dan iemand thuis was. Kreeg vervolgens van de chauffeur een belletje om 8 uur dat de spullen op de hoek van de straat stonden omdat de vrachtauto te groot was om de bocht te maken.(dit had ik speciaal vermeld bij de "opmerkingen") Hierdoor moest ik vroeger naar huis (je kunt de bouwmaterialen niet onbeheerd op straat laten staan) Ondanks dit toch tevreden over de levering...De levering was snel en de producten waren goed en netjes verpakt/ onbeschadigd. Prijs kwaliteit naar mijn mening in orde!
VerbeterpuntenOptie "kleine bakwagen", bij levering in kleine straten.
Pluspunten
Na bellen snelle afhandeling en snel geleverd. TOP, een echter aanrader.
Pluspunten
- Eenvoudige bestelmethode - Goed gecommuniceerd - Kwalitatief goede materialen - Netjes afgeleverd. Snel en vakkundig gelost
VerbeterpuntenEigenlijk geen
Pluspunten
Er was iets niet goed geleverd, direct na mijn telefoontje werd het geregeld.
Pluspunten
Er was gedoe of de leverdatum maar in goed overleg werd alles opgelost. Ik werd prima op de hoogte gehouden.. Jammer dat het tijdstip van levering niet geregeld kan worden.
VerbeterpuntenOnderteken de mails met de naam van degene die het verstuurd heeft.Ik heb te maken gehad met Kirsten, Michiel en nog iemand maar wie weet ik niet . Alleen Kirsten zette haar naam onder de mail. Het is altijd prettig als je weet met wie je communiceert
Pluspunten
Alles precies zoals afgesproken.
VerbeterpuntenNiet ontdekt
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenIk heb een pallet mee terug gegeven bij levering, maar nog altijd geen statiegeld terug ontvangen.
Beste Robert, Bedankt voor uw review! U heeft geen statiegeld betaald voor de pallet(s), vandaar dat u hiervoor ook geen geld retour ontvangt. Met vr gr Online Bouwmaterialen
Pluspunten
Geeft tijdig aan dat het bestelde gewijzigd is. Keurig en vakkundig geleverd, waarbij al het materiaal in goede staat is afgeleverd.
VerbeterpuntenMisschien meer producten van het eigen merk verkopen?
Stationsstraat 16
7622 LX Borne
Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!