Pluspunten
goede service en afspraken want. want er was een onderdeel op momenten niet meer leverbaar. ze kwamen met een andere oplossing maar kon daar helaas niet mee weg komen. dus heb dat van de order laten halen en restant bedrag werd netjes terug geboekt. als ik met de carport kan beginnen dan bestel ik de benodigdheden daarvoor ook weer hier
Pluspunten
Hele behulpzame medewerkers die duidelijk kennis van zaken hebben. Ook nog mijn bestelling kunnen veranderen nadat ik al besteld en betaald had. Echt super!
VerbeterpuntenJammer dat er in Limburg maar 2 keer per week geleverd wordt.
Beste, Als eerst natuurlijk hartelijk dank voor het invullen van deze review! Het compliment wordt zeker gewaardeerd! Dank u! De levering in Limburg is inderdaad maar 2 keer in de week jammer genoeg.. Kan er nog weinig aan veranderen maar ik geef het wel door aan de leverende vestiging! Wat betreft het gereedschap hebben wij e.e.a. op de site staan maar inderdaad niet alles, wel staat er wat op de site vermeld! Bij de pagina van het artikel iets omlaag scrollen dan vind u de meeste bijbehoren! Bedankt voor de tip ! Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij graag van u! U kunt reageren op een van onze mails. Veel succes met klussen en nog een fijne dag!
Pluspunten
Heldere informatie op de website. Heb mijn weg snel kunnen vinden zonder onnodig zoeken. Goede afspraken over aflever moment en kort voor afleveren gebeld dat ze er binnen een half uur arriveren. Dat wordt als eer plezierig ervaren..
VerbeterpuntenBetalen met creditcard accommoderen zonder hiervoor extra kosten te rekenen. Voor internet aankopen gebruik ik graag een VISA card (i.v.m. verzekering) maar als daar substantieel extra kosten voor worden gerekend dan wordt dat niet gestimuleerd.
Beste, Als eerst natuurlijk hartelijk dank voor het invullen van deze review! Het compliment wordt zeker gewaardeerd! Dank u! Wat betreft de betaling via VISA, dit ga ik zeker voorleggen bij de financiƫle afdeling. Mocht ik verder nog iets voor u kunnen betekenen dan hoor ik het natuurlijk graag! Verder wens ik u nog een fijne (klus) dag toe!
Pluspunten
Op zondag de bestelling gedaan en op dinsdag had ik alles in huis. Precies wat ik besteld had en netjes ingepakt. De bezorger heeft het netjes op de oprit gelegd.
Pluspunten
snel en acuraat
Pluspunten
Een goede ervaring gehad met dit bedrijf. De prijzen zijn scherp, de levertijd is kort. Ik was iets vergeten in de order, ik had toen met de email contact gehad en telefonisch aangegeven wat ik erbij wilde hebben. dit werd gelijk toegevoegd aan de order en netjes tot aan de deur afgeleverd, door een fijne chauffeur. De communicatie vind ik heel goed via mail of telefonisch. De materialen waren zeer gaaf aangekomen. Tot de volgende keer!
VerbeterpuntenHet zou geweldig zijn als jullie uitbreiden naast bouwhout/materialen ook fijnhout te verhandelen, verschillende soorten zacht/hardhout ruwe en geschaafde balken/planken en timmerpanelen/werkbladen. Als er meer vraag zou zijn...
Beste, Als eerst natuurlijk hartelijk dank voor het invullen van deze review! Het compliment wordt zeker gewaardeerd! Dank u! Wat betreft uw opmerking over het uitbreiden van het aanbod, heeft u specifieke artikelen in gedachten? We hebben ondertussen het een en het ander opgevraagd bij de leverancier zodat we dit ook op de site kunnen vermelden! Kortom mocht u nog specifieke artikelen zoeken dan hoor ik het graag even, dan kijk ik wat ik kan betekenen! U kunt reageren op 1 van onze e-mails. Nogmaals hartelijk dank en namens online-bouwmaterialen wens ik u nog een fijne (klus) dag toe!
Pluspunten
Alert en snel met reageren
Pluspunten
Zeer snelle levering en vragen worden ook vlug behandeld
Verbeterpuntenbezorgtijd-indictatie (track en trace of iets dergelijks) zou wel heel handig zijn
Beste, Als eerst natuurlijk hartelijk dank voor het invullen van deze review! Het compliment wordt zeker gewaardeerd! Dank u! Wat betreft de indicatie van levertijd, dit proberen wij dagelijks te verbeteren natuurlijk! We zijn dit aan het verbeteren! Onze excuses voor het ongemak. En wat betreft uw verbeterpunt; ''hoe meer producten, hoe beter'', heeft u hierbij nog specifieke producten in gedachten? Dan kijk ik even of dit toe te voegen is aan de webhsop! U kunt reageren op 1 van onze e-mails! Ook als u vragen heeft natuurlijk. Hartelijk dank voor het meedenken! Namens online-bouwmaterialen.nl wens ik u nog een fijne klusdag toe!
Pluspunten
Neemt z'n verantwoordelijkheid
VerbeterpuntenPlaat was geschonden, magazijniers wat te slordig misschien? (plaat werd gecrediteerd)
Beste, Als eerst natuurlijk hartelijk dank voor het invullen van deze review! Het compliment wordt zeker gewaardeerd! Dank u! Wat betreft de tol kosten, ik ga even bekijken hoe ik dit zo duidelijk mogelijk kan weer gaan geven. Bedankt voor de tip! Wat betreft de plaat, hier is reeds een klacht over aangemaakt zodat de leverancier hierop kan verbeteren. Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen dan hoor ik het natuurlijk graag! Namens Online-bouwmaterialen wens ik u een fijne (klus) dag toe!
Pluspunten
Beste, Als eerst natuurlijk hartelijk dank voor het invullen van deze review! Het compliment wordt zeker gewaardeerd! Dank u! Wat betreft het verbeterpunt: ''meer producten misschien'', heeft u specifieke artikelen die u mist? Dan hoor ik het graag even dan kijk ik of het toe te voegen is aan de webshop! U kunt reageren op een van onze e-mails. Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen dan hoor ik het natuurlijk graag! Namens Online-bouwmaterialen wens ik u een fijne (klus) dag toe!
Pluspunten
Wordt snel geholpen als er een fout in de bezorging zit.
VerbeterpuntenBeter checken op juistheid van de te bezorgen materialen.
Pluspunten
Super netjes geleverd en beschermd
Pluspunten
Zeer snelle levering conform afspraak. De houten platen waren goed verpakt.
VerbeterpuntenIk ben niet door de chauffeur op voorhand gebeld. Dit had ik wel gevraagd. Hierdoor stond het voor in de tuin half in het gras? Tevens zijn er 3 van de 17 (underlayment) platen zeer beschadigd.
Beste, Als eerst, hartelijk dank voor het invullen van deze review en onze excuses voor de beschadigingen, dat is erg vervelend om te horen! Graag ontvang ik van u nog enkele foto's van de beschadigingen, dan zou ik deze alsnog graag willen omruilen of u tegemoet willen komen. U mocht hier natuurlijk ook eerder contact over opnemen met ons! Wij leveren natuurlijk graag onbeschadigde platen uit. Ik hoor graag nog even van u! U kunt reageren op een van onze e-mails. Verder nog een fijne dag en ik hoor graag van u! Met vriendelijke groetjes, Online-bouwmaterialen
Pluspunten
Alles geleverd zoals besteld Vriendelijke chauffeur
Pluspunten
snelle en goede levering
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Goeie duidelijke website en makkelijk in te bestellen. Order volgens afgesproken dag op tijd geleverd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Scherpe prijzen, snelle levering, zelfs tot in de tuin en goede service, een van de artikelen was niet op voorraad, er werd netjes gebeld of iets vervangends wenselijk was of dat we wilden wachten.
Pluspunten
Lekker op tijd, groot aanbod tegen goede prijzen.
VerbeterpuntenOnze bestelling van gipsplaten en een grote houten plank zaten in plastic, wat goed was want met de levering regende het pijpenstelen. Het plastic bleek alleen vol met gaten te zitten waardoor de houten plank drijfnat was en het vocht er ook al ingetrokken was.
Pluspunten
Goede communicatie, materiaal was keurig verpakt.
Verbeterpuntenhet verzoek om een ander telefoonnummer dan dat van mijzelf op de pakbon te vermelden is niet conform uitgevoerd.
Pluspunten
Goede communicatie naar de klant. Er waren een paar wijzigingen en die waren binnen een dag geregeld.
VerbeterpuntenLevering kwam op tijd, maar erg vroeg in ochtend. Op zich prima, maar wellicht volgende keer even een tijdstip melden.
Pluspunten
Goede communicatie, service en zeer vriendelijk
Pluspunten
website en levering materialen super.
Stationsstraat 16
7622 LX Borne
Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!