Pluspunten
VBI renovatievloer besteld en kreeg netjes een belletje dat er kans op doorzakking is bij balken van 4,2m of langer. Telefooniste kwam netjes met suggesties en contact gegevens van de leverende firma. Netjes meegedacht, top!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Was een top prijs, internet werkte super. Makkelijk invoeren en bestellen. En die levertijd dan voor dat ik het wist werd het bezorgt. Netjes voordat ik het nodig had. Super.
Pluspunten
Gemakkelijk te bestellen via de duidelijke site. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de levertijd en op de dag zelf wordt je netjes gebeld door de chaffeur. Dit is mijn 2e grote bestelling bij dit bedrijf zonder enige klachten. (Vorige keer zelfs bij isolatiewol die niet genoeg meer op voorraad was voor een vakantie periode kreeg in overleg juist een duurdere variant geleverd voor het bedrag van de goedkopere, dit noem ik nou een zeer goede service)
Pluspunten
snel en gemakkelijk geregeld via internet. bij leverings probleem bellen ze en lossen ze het op met een vervangend artikel zonder extra kosten. Het materiaal is van goede kwaliteit zeker de houten balken van 480 cm waren recht en het kozijn is top. Daar kunnen ze bij de Hornbach nog wat van leren !!! Ook de duimstok en de 2 potloden die er extra bij zaten was een leuk presentje. Ik ga hier zeker vaker bestellen
VerbeterpuntenMisschien het assortiment een beetje uitbreiden ?
Beste, Als eerst, hartelijk dank voor de genomen tijd om deze review even in te vullen! De pluspunten zijn zeker leuk om te lezen! Waarvoor veel dank! Wat betreft het verbeterpunt, waarmee zou u ons assortiment uitbreiden? Dan kijk ik even naar de mogelijkheden ! Ik hoor graag van u! Fijne klusdag verder ! met vriendelijke groetjes, Online-bouwmaterialen.nl
Pluspunten
snelle levering. Klantenservice met vragen was vriendelijk.
VerbeterpuntenDe spullen (28 gipsplaten) werden niet voor de deur afgeleverd maar voor het hek van de gemeenschappelijke tuin. Mede omdat het regende had ik het erg gewaardeerd als de bezorger de gipsplaten (die niet van regen houden) even samen met mij 1 trap op getild had zodat ze overdekt en droog lagen.
Beste, Als eerst natuurlijk hartelijk dank voor het invullen van de review! Ik begrijp inderdaad dat het vervelend is dat de gipsplaten buiten hebben gelegen in de regen.. Ik ga er een opmerking neerleggen bij de chauffeurs, zodat de chauffeurs er meer op letten dat ze bellen alvorens levering. Ik hoor graag nog even of de platen het hebben overleefd.. Onze excuses voor het ongemak en nog een fijne klusdag!
Pluspunten
netjes thuis bezorgd , besteling klopt
Pluspunten
Goede levering chauffeur belde over tijd en route goede website
Verbeterpuntende kwaliteit tussen de geleverde 25mm multiplex platen is verschillend. Er lijkt Azobe/ hardhout bij sommige platen aan de buitenplaat tussen te zitten, wat het moeilijk zaagbaar maakt en is hard waardoor het dwars op de nerf erg splintert bij het zagen.
Beste, Als eerst natuurlijk hartelijk dank voor het invullen van de review! De complimenten ga ik ook zeker bij desbetreffende personen neerleggen! :) Wat betreft de multiplexplaat, ik heb even navraag gedaan en volgende wordt aangegeven door de leverancier: Hardwood multiplex is een verzamelnaam van meerdere soorten hout, 99% hiervan is meranti. Er bestaan meer dan 100 verschillende soorten merantiā¦ Het kan dus zijn dat er wat verschil zit tussen de houtsoorten. Verder is inderdaad bekend dat dergelijke platen relatief snel splinteren, is inherent aan deze houtsoort. Waarvoor onze excuses! Ik hoop dat u ermee uit de voeten kunt, anders hoor ik natuurlijk graag van u! Met vriendelijke groetjes, Online-bouwmaterialen!
Pluspunten
Goede communicatie over levertijd en reageren snel op mail
Pluspunten
Duidelijke website en voorwaarden De verachte levertijd kwam overeen met de werkelijke levertijd Netjes een aankondigingsmail dat bestelling kwam Goed verpakt op een pallet
Pluspunten
Prijs en levertijd
Verbeterpunten10 van de 100 ytong blokken significant beschadigd tijdens levering. Produkt aanbeveling tijdens bestellen niet betrouwbaar, 100mm dikke ytong blokken besteld en de lijmkam de werd aanbevolen meebestekd deze bleek bij levering 70mm te zijn. Onbruikbaar gereedschap, maar wel kosten gemaakt
Beste, Als eerst natuurlijk hartelijk dank voor het invullen van de review! Wat betreft uw feedback, het is vervelend om te lezen dat het op de bestelling niet geheel naar wens was. Het is vervelend maar Ytong is een broos product in de vracht.. Desondanks zou ik willen vragen of u mij een foto zou willen sturen van de schade, dan ga ik mijn best doen om de blokken om te ruilen en dan zal ik zorgen dat de lijmkam ook direct kan worden omgeruild! Ik hoor graag van u! U kunt reageren op deze e-mail! Met vriendelijke groetjes en tot mails!
Pluspunten
Het is altijd spannend om bijvoorbeeld hout online te bestellen. Ik heb nog nooit ook maar een beetje kromme balk binnen gekregen.
VerbeterpuntenMisschien iets duidelijker zijn op de site over levertijden. ik ben het als vaste klant ondertussen gewend en weet dat als ik bel dat er vaak wel wat te regelen is. top service!
Beste, Als eerst natuurlijk hartelijk dank voor het invullen van de review! De complimenten ga ik ook zeker bij desbetreffende personen neerleggen! :) Wat betreft uw aangegeven verbeterpunt; De levertijden zijn lastig aan te geven ivm voorraad van verschillende vestigingen. We zijn in ieder geval druk bezig om dit te te verduidelijken op de website.. Voor informatie mag u altijd mailen, chatten of bellen natuurlijk! Succes met klussen en nog een fijne dag!! Groetjes, Online-Bouwmaterialen.nl
Pluspunten
-groot assortiment -duidelijke site -duidelijke voorwaarden -fijne afhandeling aan de telefoon
VerbeterpuntenVerpakken van de spullen. gipsplaten waren niet goed geseald, bovenste en onderste platen weg kunnen gooien. ook knauf profinish had extra gesealed kunnen worden.
Beste, Als eerst, natuurlijk, hartelijk dank voor het invullen van de review! Top! Dat de platen wat beschadigd zijn is erg jammer! Ik heb u even geprobeerd te bellen maar ik kon u spijtig genoeg niet bereiken.. Ik kan de platen nog voor u omruilen!? Ik zal het u ook nog even persoonlijk mailen, dan komen we zeker tot een oplossing! Verder wens ik u namens heel online-bouwmaterialen natuurlijk heel veel succes met klussen en nog een fijne dag & tot mails ;) Met vriendelijke groetjes, Online-bouwmaterialen.nl
Pluspunten
Snel en keurig op de afgesproken datum geleverd
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Afspraken nakomen voortreffelijk ingepakt fijne chauffeur
VerbeterpuntenGeen
Beste, Als eerst, natuurlijk, hartelijk dank voor het invullen van de review! Top! Ik ga het compliment doorgeven aan de leverende vestiging, is hun dag ook weer goed! Met vriendelijke groetjes, Online-bouwmaterialen.nl
Pluspunten
Geleverd volgens afspraak. Bestelling was nog aan te passen na initeele bestelling. Vriendelijk en flexibel geholpen!
VerbeterpuntenVoorraad/levertijd online niet inzichtelijk
Beste, Als eerst, natuurlijk, hartelijk dank voor het invullen van de review! Top! We wouden nog even reageren op uw verbeterpunt. Wij zijn druk bezig om de site te optimaliseren, niet alleen qua aanbod van producten maar ook met betrekking tot de voorraad, zoals kortom, er wordt aan geklust! Hartelijk dank voor uw feedback, we gaan het zeker gebruiken om de site nog mooier te maken! Met vriendelijke groetjes, Online-bouwmaterialen.nl
Pluspunten
Goede en snelle levering, waarbij de klant goed geinformeerd wordt middels e-mail. Datum van levering op de opgegeven datum wordt nagekomen.
Pluspunten
Top service en duidelijke communicatie
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede nette levering
Pluspunten
Als ze de bestelling niet compleet kunnen maken dan gaan ze bellen in plaats van mailen zoal veel bedrijven doen. Das top dan weet je gelijk waar je aan toe ben en of zij regelen een alternatief als dat lukt.
Stationsstraat 16
7622 LX Borne
Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!