Pluspunten
Snel en accuraat antwoord op mijn vraag en direct via mail productinformatie. Mooi op tijd en zonder problemen geleverd
Pluspunten
Na de koop van mijn eerste producten is dit mijn vaste adres geworden. Hele snelle levering, kwalitatieve producten, scherpe prijzen. Ook de klantenservice is vriendelijk. Geen verbeterpunten nodig in mijn beleving..
Pluspunten
Snelle bezorging, spullen netjes verpakt.
VerbeterpuntenEven schrikken dat de vrachtwagen om 7:45 's ochtends al kwam, er was geen tijd-range aangekondigd, alleen een datum.
Pluspunten
Word super netjes verpakt afgeleverd.
Pluspunten
Heldere website waarin je als particulier makkelijk je weg kan vinden.
Verbeterpuntenuitbreiding assortiment
Pluspunten
Nette service. Goederen zijn op tijd en netjes verpakt geleverd.
Pluspunten
Snelle levering, prettige hulp bij vragen en omruilen!
VerbeterpuntenIndicatie aflevertijstip. Door het weekend, kwam deze melding niet aan, maar een email of sms was prettig geweest. Eerlijke afmetingen hout (ongeschaafde/geschaafde maat). Na een telefoontje is het geleverde hout zonder pardon of extra bezorgingskosten omgeruild voor de juiste maat. Hulde aan de klantenservice..
Pluspunten
Goede service en bereid om mee te denken
chauffeurs gooide enkele producten uit de vrachtwagen en kwam ongeïnteresseerd over. Jammer...
Pluspunten
Website overzichtelijk. procedure Bestelling en afrekenen eenvoudig. Levering zeer snel. was binnen 4 werkdagen. Beter gezegd levering was op vooraf aangevraagde dag. Materiaal bij levering uitstekend. Levering werd op aangegeven plaats neergezet. (combinatie met eigen heftruck).
VerbeterpuntenGeen op dit moment. Alleen het grindzand wat als alternatief wordt aangeboden voor het storten van beton was even wennen. De stenen moeten wel gezocht worden tussen het zand. Verwerking is minder zwaar dan met de kiezels apart. Mooie strakke vloer ermee gestort.
Pluspunten
Gevraagd om een belletje, +/- half uur voor levering, prima nagekomen!
Pluspunten
Correcte afhandeling van de order stipt volgens afspraak
VerbeterpuntenMisschien toch een kleine indicatie omtrent levering. bijv voor of namiddag zou wenselijk zijn
Pluspunten
- Snelle beantwoording op vragen per e-mail - Coulant (Binnen 24 uur volgens afspraak geleverd) - Proactief telefonische communicatie om afspraak te plannen - Vriendelijke personeel
Verbeterpunten- Track and trace functionaliteit van levering
Pluspunten
handig om artikelen die niet in rgulier bouwbedrijf online te bestellen zijn
Verbeterpuntenwebsite heeft wel een zoekfunctie, maar die werkt totaal niet. Ook als je via de productgroepen zoekt vond ik het lastig te vinden. zelfs iets simpels als 'emmer' geeft geen artikel, terwijl die er wel zijn....
Pluspunten
Prompte aflevering op de afgesproken dag en tijdstip. Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur!
Pluspunten
Gewoon zo als het hoort en zoals je hoop dat het zal gaan!! Super snel professionele materialen geleverd tegen meer dan concurrerende prijs. Dit is de toekomst !!
Verbeterpuntennvt
Stationsstraat 16
7622 LX Borne
Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!