Pluspunten
gewoon goed en snel en positieve instelling om de leverantie te leveren
Pluspunten
Keurig op de afgesproken dag, met eigen heftruck
Pluspunten
Zie hierboven. Personeel is opgewekt. Mail wordt snel beleeft beantwoord. Klant wordt op de hoogte gehouden over de voortgang van de levering van de bestelling. Kennis vakmanschap heb ik geen aanspraak op gemaakt. Ik beoordeel deze in de lijn van mijn ervaringen op andere gebieden met dit bedrijf.
VerbeterpuntenGeen halszaak, maar een hogere snelheid van levering geeft de klant iets meer flexibiliteit met zijn verbouwprojecten zonder dat daar veel wachttijd in gaat zitten.
Pluspunten
goederen uitstekend aangekomen.
Verbeterpuntenaccurate communicatie
VerbeterpuntenEven een belletje 30min voor levering is wel zo gemakkelijk
geen
Pluspunten
voor het eerst online bouwmaterialen besteld. Snelle levering..... top!
Pluspunten
Bestelling was compleet en voor de deur afgeleverd en voldeet aan de verwachtingen.
VerbeterpuntenLevertijden weken af van wat er op de site stond. Bij een volgende keer een zou een berichtje wenselijk zijn.
Pluspunten
Super geholpen en netjes volgens afspraak geleverd.
Pluspunten
Vakmanschap, snelheid en alles nakomen!
VerbeterpuntenGeen super bedrijf
Pluspunten
veel om te kiezen. snelle levering. goed aangekomen.
Verbeterpuntenbetere tijden afspreken ik kan niet een hele dag gaan wachten op materiaal. en niet 5 minuten van te voren bellen maar minstens een uur van te voren. verder materiaal wat aan de dure kant
Pluspunten
Goed assortiment met kwaliteit
VerbeterpuntenAssortiment kan nog breder en aangegeven levertijd wordt niet gehaald
Pluspunten
Keuze voor leveringsdag
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenGipsplaten met transport beschadigd, niet gebeld mbt aflevermoment
Pluspunten
Snel, correct, betrouwbaar
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
Kon niet beter!
Stationsstraat 16
7622 LX Borne
Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!