Pluspunten
Gewoon een goed bedrijf
VerbeterpuntenAfspraken met betrekking tot het ophalen pallets, zouden enige dagen later opgehaald worden maar staan er helaas nog!
Beste, Hartelijk dank voor het invullen van de review! Zijn wij erg dankbaar voor! Wij hebben volgende afspraak staan (staat ook in alle mails van ons). Wij rekenen GEEN emballage kosten, voor bijv. pallets. Pallets die bij uw bestelling geleverd worden, worden NIET opgehaald. Ik raad aan de weg te gooien, wellicht in de openhaard te gebruiken, soms kunnen scoutings of scholen de pallets ook erg goed gebruiken.. Het klopt inderdaad dat de chauffeur zich af en toe vergissen in deze afspraak omdat dit niet voor al hun ritjes geldt. We zijn er druk mee bezig om dit rechtlijniger te krijgen! Onze excuses voor het ongemak! Als je nog vragen hebt dan mag je me altijd mailen of bellen!
Pluspunten
Uitstekende communicatie, hoge betrouwbaarheid, zeer sneller levering en kwalitatief zeer goede producten! Een aanrader!
Pluspunten
Vriendelijke medewerker aan de telefoon. Passende oplossing ondanks kleine bestelling. Separaat nog bijtjes toegezonden. Helemaal prima gedaan. Dank je wel Kirsten!
VerbeterpuntenOp dit moment niet.
Pluspunten
* Ondanks niet werkende chatservice heeft betroffen medewerkster dit prima opgepakt via de email. Dit ging bijna net zo snel als de chat! * Snelle antwoorden; * Duidelijke site * Goede kwaliteit van geleverd materiaal * Prima prijzen
Verbeterpunten* Chat ging niet goed
Pluspunten
Pluspunten
Snelle, goede, betrouwbare service
Pluspunten
Helder advies op de vragen die ik stelde
Pluspunten
Snelheid van levering
VerbeterpuntenVan de 6 bestelde platen zijn er 2 beschadigd.
Beste, Als eerste hartelijk dank voor het invullen van een review! Dit wordt erg gewaardeerd! Ik zou graag samen met u een oplossing zoeken voor de platen, ik heb een voicemail bij u ingesproken. Ik hoor graag even! Mocht u nog andere vragen hebben hoor ik dat natuurlijk ook graag! Namens online-bouwmaterialen.nl heel veel klusplezier en nog een fijne dag!
6 van de 50 platen waren beschadigd
Beste, Als eerste hartelijk dank voor het invullen van een review! Dit wordt erg gewaardeerd! Ik heb telefonisch contact gehad met u en ben blij dat we het opgelost hebben, in de toekomst mag u natuurlijk altijd even mailen! Mocht u nog andere vragen hebben hoor ik dat natuurlijk ook graag! Namens online-bouwmaterialen.nl heel veel klusplezier en nog een fijne dag!
Pluspunten
Er was abusievelijk een goedkoper merk metselcement geleverd dan was besteld. De medewerker heeft direct een creditnota aangemaakt en ter beoordeling voorgelegd. Wat goed in orde en dezelfde avond is het prijsverschil teruggestort. Ik ben super geholpen.
Pluspunten
duidelijke uitleg, goede email wisseling en aftersales
Pluspunten
De kwaliteiten van een winkel ingebed in een webshop! Snelle communicatie, flexibele en positieve opstelling door de medewerkers!
Pluspunten
zeer snelle en correcte levering, deskundig advies.
Verbeterpuntenin ons geval waaide het erg hard toen oa. tempex vul-elementen gelost werden. Wij waren nog niet aanwezig maar de chauffeur was erg makkelijk 'komt wel goed, blijft vast wel liggen'. Misschien is er een oplossing te bedenken bv. stalen liggers op de pakken tempex lossen..?
Beste, Hartelijk dank voor het invullen van deze review! En hartelijk dank voor de tip! Ik ga dit zeker aangeven bij de leverancier zodat wij onze service kunnen verbeteren! Namens online-bouwmaterialen wens ik u heel veel succes met klussen!
Pluspunten
Helaas niet alle bestelde artikelen op voorraad maar adequate afhandeling van de nalevering en een goede recovery nadat een verkeerd artikel was geleverd. Een prima service dus.
Pluspunten
groot assortiment scherpe prijs snelle levering
Stationsstraat 16
7622 LX Borne
Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!