Pluspunten
Alles is super goed geregeld Ga zo door!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zelden zo'n goeie ervaring gehad. Communicatie verliep snel en duidelijk. Levering was ook erg goed geregeld. Zodra ik weer materialen nodig heb zijn zij de eerste die ik contacteer.
Pluspunten
Mijn product was niet voorradig, gebeld met passend alternatief door vriendelijke dame voor dezelfde prijs! Keurig geregeld en geen tijdverlies!
Pluspunten
Goede klantvriendelijke zorg
VerbeterpuntenBeetje snellere levering. Nu twee weken plus
Pluspunten
Communicatie, meedenkend, snel, betrouwbaar
geen
Pluspunten
communicatie en de wil en het vermogen om een eventuele fout recht te zetten.
Pluspunten
Zeer behulpzame en vriendelijke behandeling
Pluspunten
Prima prijs, heldere afspraken en betrouwbare leverantie.
VerbeterpuntenWees iets transparanter over jullie werkwijze, dat schept vertrouwen. Leverantie binnen geheel Nederland vanuit één locatie klikt ietwat vreemd, maar jullie samenwerking met een groothandel die over vele filialen beschikt verklaart alles. Prima formule!
Pluspunten
Prijs/kaliteit, communicatie, niet leverbaar artikel werd na overleg vervangen door beter artikel tegen zelfde prijs
Pluspunten
Duidelijke site, groot aanbod, lage prijs, uitstekende service. Snel en netjes afgeleverd.
Pluspunten
Levering snel.en correct Goede prijs kwaliteit
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, prijs oké, uitstekend ingepakt tegen regen en prima communicatie: het kan niet beter.
Afspraak gemaakt 2 weken van te voren en vastgelegd op een donderdagochtend. Twee 2 dagen van te voren werd gemeld dat men niet wist wanneer geleverd zou worden die donderdag. Dat gaf onrust aan onze kant omdat er wat anders gepland stond voor de middag. Uiteindelijk werd trouwens wel donderdagochtend geleverd, wsl drukte voor de feestdagen.
Pluspunten
Communicatie. Levering.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Goede prijs, vlotte levering.
Pluspunten
Online chat mogelijkheid.
VerbeterpuntenWellicht assortiment uitbreiden.
Pluspunten
Meedenken als iets niet op voorraad is en alternatieven aandragen
Pluspunten
Prima communicatie, afspraken worden nagekomen, kwaliteit is prima
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Donderdag besteld, vrijdag de hele boel binnen. Het contact via de telefoon is goed en ook de chauffeur had duidelijk plezier is zijn werk.
VerbeterpuntenNiet
Het aan leveren van het materiaal. Dat dat het niet kapot aan geleverd word
Stationsstraat 16
7622 LX Borne
Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!