Pluspunten
Het gemak van het bestellen en de zekerheid van de levering.
VerbeterpuntenBedrijfsmatig ook de mogelijkheid om op rekening te kopen.
Pluspunten
zo snel geleverd en de mails zijn vriendelijk
Pluspunten
Zeer snelle levering, slechts binnen enkele werkdagen! Materiaal werd netjes, in goed overleg, zo dicht mogelijk bij de voordeur geplaatst.
VerbeterpuntenBezorgtijdstip liever op halve dag afspreken dan op hele dag. De bezorger kwam bij mij rond 9:00, wat helemaal perfect was maar ik had wel afspraken afgezegd om de hele dag thuis te kunnen zijn.
Pluspunten
Na veel vergelijken van website en prijzen voor mijn klusprojectje ben ik bij online-bouwmaterialen uit gekomen. Goederen waren professioneel verpakt/geleverd en binnen enkele dagen. Tevens heeft een aardige dame mij geholpen met het meedenken van oplossingen voor snellere levertijd en advies qua materiaal. Voor mij als hobbyist de perfecte oplossing om groot materiaal te kopen
VerbeterpuntenMisschien meer variatie in bevestiging materieel zoals schroeven en bouten spijkers (of ik heb het niet goed gezien)
Pluspunten
Netjes geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snel en professioneel omgegaan met mijn vragen en verlangens over de levertijd.
Pluspunten
Goede prijzen, snelle levering en degelijk verpakt
Pluspunten
Jammer dat de link in de bestelling niet met mijn eerdere material omschrijving klopte..(foutje beide partijen) En het bestel aantal van (per ongeluk) 1 scharnier..niet opgemerkt is dat je daarmee geen deur kan afhangen!. Verder prima service en afhandeling en beveel jullie zeker aan!
Pluspunten
Uitstekend telefonisch en email contact, duidelijk en vertrouwd
VerbeterpuntenGeen, alles prima on orde zoals afgesproken
Pluspunten
- vriendelijk personeel (zowel telefonisch als de chauffeurs - korte levertijden - goede producten
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede service, prima levering
Pluspunten
Fijn bedrijf indien nodig kom graag terug als klant en inmiddels al een paar keer aanbevolen
Pluspunten
leuke mensen
Pluspunten
Betrouwbare en solide indruk. Website is helder.
VerbeterpuntenProduct was niet leverbaar in bepaalde maat, bleek pas na bestelling. (EPS 50 cm breed was niet leverbaar, werd 1 meter, wat niet handig is om in de kruipruimte te krijgen). Een onderdeel was niet bij de levering, na een telefoontje meteen opgelost!
Pluspunten
Alléén maar... Ik belde, kreeg netjes bericht... Toen zouden ze afleveren op een vrijdag.. Ik heb gebeld of het eerder kon, hebben ze netjes gedaan zonder extra kosten.. Perfect... Niet de laatste keer dat ik daar besteld heb..
Pluspunten
T..a.v. het p[ personeel betreft het hier alleen de bezorger. De man heeft meegedacht over de wijze waarop de zware lading in de garage kon worden binnen gebracht.
Pluspunten
snel en volledige levering. Prijs goed.
Pluspunten
Levering spullen was er bijna nog eerder dan de bestelling zelf. Enthousiast en service gericht personeel.
Stationsstraat 16
7622 LX Borne
Online-Bouwmaterialen.nl is leverancier van professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering. Wij leveren op de door u gewenste locatie! Snel en gemakkelijk professionele bouwmateriaal goedkoop kopen! Online Bouwmaterialen, uw voordelige online bouwmarkt!