Goede prijs snelle levering

Producten tegen scherpe prijs. Goed assortiment. Snel geleverd.

Perfect!

Ik kreeg een uitgebreid antwoord op mijn vraag. Zeer goed uitgelegd, precies wat ik wilde weten. Keurig. Het ging mij om het juiste gebruik van VICHY Minéral 89. Een bijzonder mooi product!

Goed en op afgesproken tijd

Ik koop al lang en vaak (o.a.) Eucerin bij mijnhuidonline. Gelukkig vaak tegen een goede prijs en thuisbezorgd op de afgesproken dag. Precies wat ik nodig heb en wil!

Prima service, mooie acties

Wilde mijn spaarkaart inleveren, maar dat lukte niet, ik zag dat je geen gratis artikel krijgt boven de €35,00. Mijn artikel kostte €35,05, dat vond ik niet zo’n leuke ervaring!

Prima!!!

Product is echt prima, heel tevreden!

Voordelige producten.

Goede producten tegen scherpe prijs.

Snel en correct

Snelle correcte levering. Duidelijke website en duidelijke communicatie betreffende betaling en levering. De door mij gekozen producten waren zeer gunstg geprijsd tov de concurrentie. Bedankt voor de service

Goede aanbiedingen fijne producten, snelle levering.

Mooi optijd

De bestelling is er altijd op de aangegeven tijd

Efficient & super producten

Snelle verxending, mooi producten

Prima Webshop!

Duidelijke website. Netjes op tijd geleverd en alles goed ingepakt! Ook een klein monstertje erbij ontvangen.

Vlot ontvangen

prima services

hele snelle, en goede levering, erg tevreden.

Erg tevreden

Erg tevreden met Vichy Lift activ

Betrouwbaar en correct

De site is duidelijk, de bestellingen worden snel en correct afgehandeld en de bezorging via Postnl loopt goed.

Goede klantenservice

Mijn bestelling was kwijtgeraakt bij PostNL, maar met een belletje naar de klantenservice van Huidonline was het binnen no time geregeld. Ik werd super snel en vriendelijk geholpen, erg fijn!

Snelle verzending van een goed product

Snelle levering, prima verzorgd

Gewoon een fijne website, duidelijk, ruime keus, goeie informatie en correcte en vlotte bezorging.

Na eerst door mijn huisarts te zijn doorverwezen naar mijn apotheek voor een goeie gezichtscreme koop ik al veel jaren mijn Vichy producten via Mijnhuidonline. Helemaal naar tevredenheid. Mooie aanbiedingen, deskundige informatie bij vragen, correcte en vlotte bezorging, maar vooral natuurlijk heel fijne cremes. Gewoon super.

Goede producten

Snelle levering, goede service

Prima webshop, perfecte artikelen

Fijne dag crème van Avene

Snelle levering en altijd goed!

Alles is altijd goed verpakt en snelle levering. Ook dat je een gratis product krijgt bij een volle spaarkaart is hartstikke leuk!

Makkelijk te bestellen en prima producten

Ik bestel al jaren via huis online. Vichy artikelen kun je niet overal in de winkel kopen maar online dus wel.

Super snel

Heel fijn om hier te bestellen top

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!