Goede service, ruime keus en snelle levering

gevonden wat ik zocht en goed bezorgd

prima site

fijn om daar te bestellen

Alles klopt en heel snel verzonden.

Helemaal tevreden

goede en snelle levering

teleurgesteld

Ik ben al heel klant klant bij jullie. Was tot nu altijd tevreden over de klantenservice en de snelle levering, de af en toe leuke aanbiedingen. Vorige week heb ik geprofiteerd van de aanbieding Vichy 1 en tweede product de helft. Ik bestelde voor meer dan € 100.-. Omdat toen mijn kaart vol was bestelde ik wat dagen later en heel suf de verkeerde oogcreme. Belde met de klantenservice , het gesprek was prima en wat handig bleek de producten te retourneren. Alleen kwam ik erachter dat ik meer dan € 7,25 moest betalen bij de post. Dit vind ik slechte service voor mij als klant. Nog nooit heb ik iets teruggestuurd. Bestelde voor veel geld en ben al zolang klant. Ik kijk uit naar een antwoord. Zou graag klant willen blijven maar dit voelt niet fijn,

nalevering nog steeds niet binnen

Hoi, Ik heb het meeste van mijn bestelling binnen, maar de reinigingsmelk zou nageleverd worden, maar deze heb ik nog steeds niet binnen

Moeilijke website

Het vinden van het juiste product is erg lastig. Altijd zoeken, zoeken, zoeken. En se prijzen gaan ook steeds omhoog

Duur lang voor dat je iemand aan de lijn krijg

Duurde lang voordat mijn bestelling was genoteerd iedere keer storing . En zelf via de site bestellen gaat vaak ook niet . Vind jammer heb nu al een paar keer telefonisch moeten bestellen en ontvang dan geen punten .

Snelle levering, goed verpakt. Prima! Tevreden klant.

Binnen twee dagen na het besteld te hebben zijn artikelen geleverd . Goed en met zorg verpakt! Tevreden klant!

Al 30 jaar gebruik in Vichy en nog steeds tevreden.

Ook voor de huid die nu wat ouder is een prima product.

Correct uitgevoerd!

fijne duidelijke webshop

duidelijke webshop en alles netjes en vlot geleverd

Prima, super geregeld

Zodra je besteld heb je binnen een dag je artikelen in huis. Ik ben er blij mee en ook met de akties.

Fijne website met snelle levering en goede aanbiedingen

Ik bestel al enige tijd bij mijnhuidonline. Ik vind dat ze goede aanbiedingen hebben, de levering is snel en altijd een extraatje bij de verzending. Prima service!

Altijd goed verzorgd, zorgvuldig verpakt

Goede prijs voor de artikelen, Snel verzonden en goed verpakt dat de producten niet kapot gaan of gaan lekker

Ontzettend tevreden.

Ik gebruik dag/ nachtcrème anti-pigment. Het resultaat is boven verwachting. De vlekjes zijn behoorlijk verbleekt.

Wederom uitstekend

Al jaren goede service.

Al jaren bestel ik hier mijn huidproducten en ik heb nog nooit problemen gehad. Onlangs wilde ik een product toevoegen nadat ik mijn bestelling al had geplaatst en een vriendelijke vrouw van de klantenservice heeft dit toen meteen geregeld. Helemaal top!

Vlot en correct

Goede website Mooie acties

Alles netjes op tijd geleverd

Goede producten, snelle levering

Ruim aanbod, prettige korting, vlotte levering.

Prima ervaring

Ik bestel al jaren via de webshop van Mijnhuidonline. Dit gaat naar volle tevredenheid. Het is me overigens niet duidelijk of dit beoordelingsverzoek op Mijnhuidonline slaat of op het bestelde product. Vandaar dat ik het hier bij laat.

super goede service

Mooie artikelen en een mooi prijsje. De artikelen worden ook heel snel geleverd.

Snelle levering, mooie kortingen!

Ben heel tevreden over Mijnhuidonline, bestel daar regelmatig mijn Eucerin spulletjes, snelle levering, extra monstertjes en aantrekkelijke kortingen!

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!