Snel geleverd en veel merken goedkoper bij deze shop.

Snelle levering en goede producten

perfect

Op tijd geleverd en ik ben zeer blij met het product

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Xx

Xx

Prima webshop met mooie producten en snelle levering

Dit is mijn eerste kennismaking met “Mijnhuidonline” en is heel goed bevallen. De webshop is klantvriendelijk en biedt keuze uit een ruim assortiment van bekende producten. Naast de door mij bestelde producten ontving ik ook nog een sample van een product ter kennismaking. Top!

Prettig website en snelle levering.

Echt héél jammer dat er geen samples/ proefjes meer bij de bestelling zitten.

Echt héél jammer dat er geen samples/ proefjes meer bij de bestelling zitten. Reden voor mij om volgende keer ergens anders te bestellen.

Jammer

De sets crème niet via de spaarkaart laten lopen vind ik echt jammer zo krijg je nooit een kaart vol immers! Al vele jaren klant van Vichy maar dit vind ik niets!!

Snelle levering!

De produkten van Eucerin zijn kwalitatief hoogwaardig en de prijzen naar verhouding niet al te duur. De vele aanbiedingen zijn ook aantrekkelijk.

Klantonvriendelijk gebruik van site

De site was echt n klus op zich! Ik kwam er moeilijk in en het veranderen van het wachtwoord is een drama. Hier moet je geduld voor hebben.

Product goed afgeleverd

Product naar wens besteld en afgeleverd

Fijne webshop

Al meerdere keren bestelling gedaan. Goede service

Verzending oke, website kan beter.

Het zoeken en bestellen gaat haperend. Het systeem zei dat ik meer dan 8 proefjes had aangeklikt, niets van waar toen heb ik 0 erin gezet.. Ook moet je klanten niets verplichten. Dat vind ik arrogant. Je mag blij zijn dat ze willen bestellen. Zoveel korting geven jullie nu ook weer niet.

prima service

Heel tevreden.

Duidelijke website, fijne korting, vlotte bezorging en leuk die extra's bij de bestelling..

Uitstekend.

Goede aanbieding van Vichy en Eucerin, snelle levering.

Bestelling was geleverd op de gegeven datum. Was alleen jammer dat er geen track & trace code meegegeven werd.

Altijd top geregeld

Altijd snel met bestellen brengen top

Super snelle levering

Meestal wanneer ik huidproducten voor mijn zoon koop die zijn allergie helpen te verzachten, duurt het weken voordat ik het in huis heb. Nu was het er al binnen 2 dagen! Zo fijn!

Fijn bedrijf

Goede producten en snelle levering

op tijd geleverd

Extra's ontbraken bij een item pot dag en nacht creme Zaten wel bij de tweede pot dag en nacht creme Heb ik maar laten zitten

altijd goed geholpen

ik ben tevreden

Makkelijk en snelle levering.

Goed!

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!