Ik kreeg mijn bestelling keurig verpakt en op tijd.

Zie aanhef.

Goed!

Snel geregeld en snel in huis Toppie

Zoals ik al zij snel geregeld en snel in huis zelfs dat kun je kiezen welke dag er bezorgd moet worden.

Verloopt soepel

De spullen worden netjes geleverd. De puntentelling van de stempels werken niet.

ik vind het goed

ben tevreden

fijn

Ik zou er ook nog een gratis zonnebrand crème bij krijgen waar ik me best op had verheugd maar die zat er helaas niet bij voor de rest ben ik erg blij met de producten en merk al snel resultaat

Zeer matig dit keer

Via het formulier op de website een vraag gesteld. Nu een week later nog steeds niet beantwoord! De rest van de bestelling is spoedig en prima geleverd.

De bestelling en levering zonder problemen

ik ben gelukkig

Lage prijzen en bestelling op tijd geleverd.

Goede webshop

Goede webshop en de artikelen worden snel geleverd.

Tevreden

Normaal heel snel

Ik ben altijd blij met de snelle levering en fijne spullen muv de laatste bestelling.die is nu na 12 dagen nog niet binnen. Dat is echt de eerste keer dat dat gebeurd dus heb vandaag een mail gestuurd.Normaal gesproken snelle levering.

Snelle goede levering

Zie boven

duidelijk, snel geleverd

zeer tevreden

tevreden over bestelling en levering

Snel en goed geregeld

Ik ben geruime tijd al klant bij Mijnhuidonline en het bevalt me prima

Goed geholpen

Na vragen van mijn kant ben ik goed geholpen na telefonisch contact.

zie boven

alles goed geregeld een dikke 10

Heerlijk om jezelf te verwennen met deze mooie producten en snelle levering

Tevreden

Snelle bezorging, pakbon vond ik niet erg duidelijk maar wel oke en ik kreeg de correcte producten. Wat meer samples was leuk geweest.

Geweldig!

Gebruik dit al jaren en de crème herstelt mijn wimpers. Kan niet zonder.

Gewoon geweldig binnen een dag pakketje binnen

Goed product

Bestel al jaren!!