Super product!

Goedemiddag. Mijn ervaring van de bestelde producten is, dat het mij heel goed helpt betreft de droge huid. Bovendien kreeg ik een presentje bij om uit te proberen. Ook bij deze lotion werkt het goed bij mij. Kortom zodra dit op is bestel ik gauw de goede producten die voor mij geschikt zijn.

Snelle levering en ruim assortiment

Zeer tevreden over snelheid van de levering van Eucerin items. Ruim product assortiment. Qua prijs ook prima. Aanrader.

Bestelling altijd snel in huis. Vriendelijke klantenservice via Whatsapp. Mooie aanbiedingen.

Mijn huid ziet er veel beter uit.

Had veel rode plekjes in mijn gezicht, die zijn nu weg. Dermatoloog gaf me ook een compliment

De bestelde artikelen arriveren goed verpakt en op tijd!!

Mijn bestelde artikelen arriveren goed verpakt en op tijd!! Ik ben zeer tevreden!

Besteld en direct ontvangen

Vlotte dienstverlening

Ook naar post blijft.

Snelle levering. Prima prijs.

Snelle afhandeling en bezorging. Product overzicht duidelijk en makkelijk te bestellen.

Heel tevreden, mijn producten altijd op voorraad en snel geleverd

Prima prijs, snelle levering

Bestellen ging vlot, net als de levering. Aantrekkelijke prijs.

En praktische hulp bij problemen met alles wat je bestelling betreft

Ben heel tevreden over de producten van huid in line

Prima producten op duidelijke manier geregeld en ontvangen

Prima producten die ik op een eenvoudige manier kon bestellen waarbij de tijdslijnen ook duidelijk worden gecommuniceerd. Prima dus

goed en correct bedrijf

van dit bedrijf kun je van op aan en scherpe prijzen

TOP

Inloggen - shoppen - bestelling plaatsen - kiezen wanneer bezorgd kan worden - betalen en dan krijg je nog netjes een bedankje en vervolgens komt op aangeven dag een mailtje van te voren dat ze eraan komen met pakketje van je favoriete producten die ik niet kan missen. Wat wil je nog meer!!!

Snelle bezorging

Goed product

Ik ben zeer tevreden

Duidelijke website, snelle levering

alles gut

sehr zufrieden alles prima kann ich nur empfehlen

Al jaren, prima ervaring

Ik bestel al jaren bij huid on line en gebruik al 50 jaar de producten van Vichy

Ik ben heel tevreden over Mijnhuidonline

Ik ben al langere tijd klant bij Mijnhuidonline, fijne webshop met veel mooie kortingen en snelle levering!

Lastig om te bestellen

Ik had al heel lang zelf niet meer besteld. Ik wist geen wachtwoord meer. Ik denk Ik krijg wel 5 euro korting. Iemand anders besteld voor mij mee. De 5 euro kreeg ik niet. Jammer. De producten zijn goed.

Goede producten en snelle levering

Ruime keuze op website. Goede producten voor leuke prijs. Snel geleverd.

Super snel en correct geleverd. De producten van Vichy zijn goed.

Keurig op tijd geleverd, leuk ook het puntensysteem! Dus beslist geen klachten!

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum