Betrouwbaar

Goede prijs en levering is vlot en goed.

Veel uitverkocht

Alle producten die ik gebruikte zijn er al een tijdje niet

Helemaal goed

Fijne dag en jacht crème

Prima ervaring

Op tijd bezorgd netjes verstuurd

Ik ben tevreden

Makkelijke website

Makkelijke website

Snel geleverd en goede prijzen

De levering is snel. De producten die je normaal bij de apotheek koopt kan je allemaal online vinden bij mijnhuidonline en vaak nog meer keus dan bij de apotheek voorradig is. (Bijvoorbeeld Vichy). Regelmatig aanbiedingen die écht veel schelen met de standaard prijs.

Snel en goed

Bij een bestelling van 175 euro had ik wel verwacht tenminste 2 monstertjes te krijgen

Snel en goed

Uitstekende webshop voor de betere huidproducten

Ik koop hier al jaren mijn VICHY huidproducten. Altijd tevreden. Ook leuk dat er bijna altijd wel een sample bij zit...

Echte aanrader

Fijne en overzichtelijke site Prijs kwaliteit verhouding is erg klantvriendelijk Daarbij wordt er de telefoon gewoon opgenomen als je belt. Dat is erg vriendelijk en klantgericht

Heel fijn bedrijf met verschillende merken. Snelle verzending

De hele procedure verliep zonder problemen.

Prima, maar ik mis Youssra

Snel en zakelijk

Altijd op tijd nog nooit problemen gehad

Prima leveringen zonder fouten

Leveringen gaan goed en reactie op vragen ook. Goede service

Hele snelle levering!

Blij met de vlotte levering.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!