Voor de 1e keer iets besteld bij jullie, de volgende dag in huis. Echt heel fijn Dankjewel

Wij bestellen al jaren bij bingowinkel. Altijd naar volle tevredenheid. Supervlugge levering.

snelle levering en goede kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit

Super snel geweldig

Jullie zijn super snel echt geweldig

Het bestellen...email....levering

bezorgen was op tijd. Omschrijving bediening van het apparaat prima.

Vond juiste product niet

Heel moeilijk om het juiste product te vinden op de website. De rest is ok

Op zich te vrede!!

Snel verzonden, maar ik vind het jammer dat de kleur groen er vaak dubbel in zit. Was helaas met de vorige bestelling ook zo. We hopen dat er met de volgende bestelling er dan ook 10 verschillende kleuren in zitten.

Topservice

Ik werd verwittigd per mail dat mijn gevraagde pakken weer op voorraad waren.De levering werd snel.en vlot verzonden.Hier bestellen we meer.

Maandagavond besteld dinsdagmiddag in huis

Vandaag besteld morgen in huis

goede service, snelle levering

Snelle goede service

Tevreden

Vlotte levering, degelijk materiaal. Leesbaarheid van cijfer op bingoballen slecht.

Pakje keurig en snel ontvangen.

snelle levering via post.nl besteld dag later geleverd

Nadat mijn keuze niet op voorraad was, netjes een mail gekregen toen deze er weer was.

Afspraak goed nagekomen.

vandaag besteld en de volgende dag reeds geleverd

Ik ben geschrokken hoe snel en correct alles verlopen is

Duidelijk helder scherm en handleiding

Makkelijk te bedienen en een helder goed zichtbaar scherm. Een afstandsbediening mis ik wel omdat de bediening zich bevindt op de achterzijde van het scherm.

wat een fijne winkel

super snel geleverd zat nog geen 24 uur tussen , top

Geweldiggg!!

Mijn ervaring is tot nu altijd hetzelfde. Ik heb denk ik 4 weken geleden gemaild omtrent bingoboeken die op waren. Er werd aan me gevraagd of ik een melding wilde zodra ze weer op voorraad zijn en m'n antwoord was heel graag. Zo gezegd zo gedaan en een paar weken verder heb ik me boekjes inclusief 10% korting voor t wachten nou wat voor goeie service wil ik nog meer? Ik ben meer dan tevreden met het gehele service!! Dankuwel

Super snelle bediening.

Super snelle en vlotte verzending

Snel

Ene dag besteld volgende dag binnen .De bingo machine ziet er precies zo uit als op de app Perfect

prima verzorgt

snel en netjes verzorgt.

super snel

vlotte service en snelle levering

Postbus 4

2950AA Alblasserdam