Fijne internetwinkel

Snelle levering Producten goed verpakt Goede omschrijving Mooie prijs/kwaliteit verhouding

Al jaren klant en wil je het net even anders is er alle medewerking. Snelle levering.

Snel en goed

Bestellen ging makkelijk alleen jammer dat er te weinig kleuren waren te kiezen. Levering van de bestelling ging vlot en zat goed ingepakt. Ga zeker meer bestellen daar en hoop dan dat ze meer kleur hebben. Groetjes Fons

Stichting Kroeldekens Vreewijk e.o is megablij met hun bingo machine

We zijn mega blij met ons nieuwe electrische bingo machine Cijfers duidelijk te zien voor onze ouderen

MAKKELIJK,SNEL,CORRECT,HANDIG,OP TIJD.

Top en snel

zeer snel en goede service

heb meerdere keren besteld en steeds een goede en snelle levering verkregen zeker een aanrader

Super snelle levering. Product zoals omschreven. We zullen veel bingo plezier hebben met de bingoboekjes. Echt een aanrader.

Indien voorradig, volgt levering de volgende dag. Prima service.

Makkelijk en snel

Groot assortiment Makkelijk te bestellen Snelle levering Goede kwaliteit

Prima product geleverd naar wens.

Duidelijk omschreven product , voldoet aan mijn verwachting .

gemakkelijk, snel en tevreden

De website is prima voor elkaar: duidelijk, items zijn snel te vinden en de bestelling is in no-time geplaatst. Er zijn meer dan genoeg betalingswijzen waaruit een keuze kan worden gemaakt. De communicatie via de mail is dik in orde. We hoorden tijdig in welk stadium de bestelling was en wanner de handel gebracht wordt. Er is telefonisch contact geweest en dat verliep plezierig en servicegericht. Kortom: een aanrader!

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snel geleverd (volgende dag) en keurig ingepakt. De bingomolen is helemaal wat ik verwacht had en doet het prima. De eerste rondes zijn al gespeeld en iedereen is blij.

Vlot verlopen

Alles zeer vlot verlopen. Een aanrader.

Prima levering en snel

Prima levering

Niks op af te keuren

Vlugge levering, product zoals wens, Top, niks op af te keuren. Voor herhaling vatbaar.

Voor de 1e keer iets besteld bij jullie, de volgende dag in huis. Echt heel fijn Dankjewel

Wij bestellen al jaren bij bingowinkel. Altijd naar volle tevredenheid. Supervlugge levering.

snelle levering en goede kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit

Super snel geweldig

Jullie zijn super snel echt geweldig

Het bestellen...email....levering

bezorgen was op tijd. Omschrijving bediening van het apparaat prima.

Vond juiste product niet

Heel moeilijk om het juiste product te vinden op de website. De rest is ok

Op zich te vrede!!

Snel verzonden, maar ik vind het jammer dat de kleur groen er vaak dubbel in zit. Was helaas met de vorige bestelling ook zo. We hopen dat er met de volgende bestelling er dan ook 10 verschillende kleuren in zitten.

Postbus 4

2950AA Alblasserdam

078 888 00 75

Over Bingowinkel.nl

Bingowinkel.nl - Bingo | Loterij | Events Bingowinkel.nl biedt een compleet aanbod Bingo en Loterij artikelen voor een succesvol evenement. Voor 23:00 besteld, vandaag verzonden! Allemaal snel gevonden en makkelijk besteld. Bij Bingowinkel.nl is online winkelen toegankelijk, leuk en inspirerend voor iedereen!