Netjes

Super !

Gewoon Goed .

Vlotte service

top

het werd idd de volgende dag geleverd

Prima vlot en handig

Snelle levering pefecteservice

zeer goed, produkt is precies wat ik besteld heb en zeer snel in huis

Zoals het aantal sterren die ik gegeven heb, de ervaring met jullie is heel goed!

Vlotte levering en goede communicatie via de mail over bestelling, levering enz. Product ziet er goed uit......wel iets kleiner dan ik had verwacht, maar prima!

Supersnelle levering

Ik zocht naar specifieke bingo onderdelen en die hebben ze hier. Wat een heerlijke keuze. Wat ik wilde hebben is ook fijn op voorraad en de volgende dag al in huis. Beter kan niet.

Perfect order

Amazing service, and super product!! Thank you for next day delivery. :)

super

Ben blij dat ik de daboink gevonden heb ik kon ze nergens niet ik ben echt kontent !Ik vind het alleen spijtig dat het allemaal in één kleur is het zou beter zijn dat het verschillende kleuren waren! Maar ze zijn super ik raad ze iedereen aan !GRTS

Snel geleverd! Niks op aan te merken. Ik had bingo kaarten besteld, helemaal naar veewachting

Snel

Hele snelle ractie op mijn mail. En zeer snelle levering. Top!!

Super snelle levering!!

Makkelijk te bestellen. Goed contact via mail. Super snelle levering. 's Avonds besteld, volgende dag al gekregen.

Snelle afhandeling, duidelijke sit, snel bezorgd.

Volgende dag geleverd, prima kwaliteit.

Voelt solide aan, staat lekker stabiel.

Super snelle levering

Super snelle levering en niet duur

Binnen een dag geleverd perfect

Top en super snel geleverd

goede service goede materialen snelle levering meerder keren al besteld volgen zeker meerder nog

Zodra ik mijn bestelling geplaatst heb, heb ik het de volgende dag in huis.

alles is prima geregeld

alles was prima geregeld

Snelle levering en meedenkend.

Ik had bingoboekjes besteld op woensdag. Donderdag al in huis. Ook had ik een probleempje gemaild op donderdagavond en een duidelijk antwoord en een mooie oplossing gekregen van de medewerker. Die heb ik vrijdagmorgen ontvangen. Ik snap daardoor wat “mijn probleem” was. Ik zou jullie zeker aanraden. Nogmaals bedankt. Gerda.

Top en super snel geleverd

Top!!!

erg snelle levering

Prima zou het aan iedereen aan bevelen

Postbus 4

2950AA Alblasserdam