Goede kwaliteit/prijsverhouding en snelle levering. Prima service

Tevreden

Prettige hulp

Prima kwaliteit en snelle levering.

Al meermaals een bestelling geplaatst. Niets op aan te merken.

tevreden

Producten zien er goed uit.

Ik wordt blij van wat ik koop bij ecotex

Ik wil kiezen voor goede kwaliteit, en ook dat iedereen die onderdeel is van het product een goed gevoel en goede waardering in loon ontvangt. Verder dat er zo min mogelijk vervuiling door veroorzaakt wordt. Dat het produkt ok is van begin tot einde. Ik heb het gevoel dat ecotex zich hiervoor inzet. Ik vertrouw op de goede zaak!! Zo doorgaan en veel dank!!

Geweldig!

Prima kwaliteit, (te) snelle service, goede prijs,

Goede biologische artikelen

Prima kwaliteit

kwaliteitskleding

Ecotex geeft me de zekerheid dat je kleding draagt waar niemand, ook het milieu niet, schade van ondervond tijdens de productie. Het assortiment is niet onnodig groot, maar heeft voldoende voor veel verschillende stijlen. En de levering is erg vlot. [Ik zou een ietwat gewaagdere stijl soms wel leuk vinden, al kan ik dit niet zomaar in een paar woorden uitleggen... ]

Prima kwaliteit geleverde produkten en goed verzorgd.

Super behulpzaam en klantvriendelijk

Bij twijfel over juiste maat snel en schappelijk advies. Ik kreeg op hun initiatief verschillende opties opgestuurd terwijl ik maar voor 1 hoefde te betalen. De andere kon ik zonder gedoe terugsturen. In het verleden kreeg ik de ruil ook al opgestuurd voordat ik mijn broek had verstuurd.

Snelle verzending, geweldige producten!

Fijne kwaliteit eerlijke stof geen naden.

Ivm heupoperatie deze eerlijke naadloze heuphoge slip met pijpjes gekocht, zodat het litteken nergens drukt. Mooie kleur. Fijne stof, zonder gifstoffen. Heel blij mee.

Prima.

Snel antwoord op vragen, vlot bezorgd. Jammer dat de 100% katoenen kindersokken eruit gaan.

snelle en goede levering

Goede service; snel geleverd.

kan niet beter

kan niet beter

Goede kwaliteit en duurzaamheid kunnen heel goed samengaan.

Met zorg gemaakt en nog biologisch ook. Ook prijs/kwaliteit is in orde.

Bijzonder klantgericht advies, snelle afwikkeling

Uitstekende ervaring, voor een product dat ik liever in de winkel koop om het te zien en voelen.

Vriendelijke service, aangename producten.

Vriendelijke service, aangename producten.

Goede kwaliteit sloffen, snelle service

Prima wollen sloffen gekocht; ik had een maat te groot besteld. deze kon ik retourneren en ik had na 2 dagen de juiste maat. Ik moest retourkosten wel zelf betalen (€6) maar op totaalbedrag was dat wel te doen.

Ik ben altijd zeer tevreden geweest.

Goede service. Collectie sluit goed aan bij mijn leefstijl. Zeer grote deskundigheid op gebied van textiel algemeen en biologisch textiel. Niet alleen kleding maar ook biologische stoffen om zelf iets te maken en natuurlijke verfstoffen voor textiel. Goed bereikbaar bij vragen.

Goede producten, snelle levering.

Diverse keren kleding gekocht. De kwaliteit van de producten is goed, alles wordt snel geleverd.

mooie spullen

En een goed communicerend team

Snelle reactie, snelle levering

Snelle reactie op mijn vraag, snelle toezending alternatieven. Perfect!

Kwaliteitsvol en perfecte opvolging

Absolute aanrader

teleurstellend en stroef

slecht. Levering muf product (hoody) en nog steeds bezig er goed uit tekomen met Chris Roemen. Voorstel gedaan van terugsturen of helft geld terug (20). Mij verwijten maken (ander wasmiddel, luchten) ipv de hand in eigen boezem steken en onderzoek doen ! Laatste twee emails: " beste mevrouw Roemen, Ik wil er graag (goed) uitkomen met jullie. 4x wassen en vandaag luchten, allemaal heeft dit geen soelaas geboden. Andere was geurt prima. Behalve dus door jullie geleverde rode hoody ! Naar mijn oordeel is het wel degelijk een probleem met muffe stof; hetzij grondstof gerelateerd, hetzij tijdens de vervaardiging ontstaan, hetzij door vochtig lang in verpakking gezeten te hebben. Laatste voorstel is terugboeking van 20 op "---------" tnv. S.C. Mulder ter genoegdoening van het muffe product. Hoogst waarschijnlijk doe ik hem weg via de kringloop. Groeten, Stefan Christiaan ---------- Forwarded message --------- Van: Heilige Geest <[email protected]> Date: di 23 feb. 2021 om 04:10 Subject: il wil m'n geld gewoon terug omdat die rode hoody vies MUF blijft ruiken To: Ecotex <[email protected]> beste ecotex mdw, ongeacht in vorige mail wisseling het afwimpelen en de schuld naar mij wijzen wil ik m'n geld gewoon terug omdat die rode hoody vies MUF blijft ruiken. Grtn. Stefan Christiaan Mulder"

Marie Curieweg 3 C

6045GH Roermond

Over Ecotex

Ecotex is een webwinkel voor duurzame en milieuvriendelijke kleding en stoffen. De collectie bestaat uit kleding en stoffen die zijn gemaakt van natuurlijke materialen op een fairtrade, maatschappelijk en sociaal verantwoorde manier gemaakt, bij voorkeur in Europa.