Pluspunten
Snelle levering, prima kwaliteit
VerbeterpuntenHaal producten die uitverkocht zijn meteen van de site
Pluspunten
Ik ben verrast over de mooie kwaliteit en snelle afhandeling die prettig verloopt
VerbeterpuntenIk had een ecokatoen mutsje besteld en wilde er misschien nog 1 in een andere kleur. Toetste katoenen damesmutsje in, maar kwam niet waar ik wilde zijn.Kwam bij kindermutsjes. Ik moest veel uitproberen om er te komen. Dat vind ik lastig
Pluspunten
Duidelijke informatie over de bestelling, efficiënt verpakt.
Pluspunten
Goede keuze eco kleding voor goede prijs
Pluspunten
Snelle service en communicatie
VerbeterpuntenNa bestelling kreeg ik een mail maar was het me niet duidelijk wanneer ik moest betalen. Ik kreeg een paar uur later een mail waarin stond dat ik een deel vooraf moest betalen en de rest na levering. Ik had ondertussen het volledige bedrag al betaald. Misschien dus even vermelden in die eerste mail ?
Pluspunten
Goede bereikbaarheid, snelle aflevering
Pluspunten
veel kwalitatief goede merken, zowel klassiek als modisch.
Verbeterpuntenmisschien de mogelijkheid om een artikel dat niet (meer) in voorraad is, na te bestellen.
Pluspunten
Kwalitatief goede eerlijke producten. Marita is ook bereid een kledingstuk te bestellen. Als iets niet snel geleverd kan worden mailt ze dat.
VerbeterpuntenMeer mogelijkheden om een goed bij elkaar passend setje kleding te kopen en duidelijk te laten zien wat waarmee goed combineert.
Ik heb een stalenset voor katoen en voor hennep besteld: mooie stalenstes. Ik kan alleen niet de produkten van de stalensets kopen via de website: dat is erg vervelend. Ik zou graag hennepstoffen willen bestellen. de verkoop van de stalen suggereert dat de stoffen ook verkrijgbaar zijn.
Pluspunten
Goede en eerlijke spullen
VerbeterpuntenIets hippere kleding
Pluspunten
Over het algemeen heel tevreden!
VerbeterpuntenIk heb een keer een broek toegestuurd gekrgen die heel anders van kleur was dan op de website. Er zat een onduidelijk briefje in het duits bij dat de kleur helaas anders was, Maar ja, terugsturen is natuurlijk een heel gedoe... Op de website was hiervoor niet gewaarschuwd. Natuurlijk weet je dat stonewasheffect kan verschillen, dat geeft niet, maar deze broek was juist niet stonewahed en ziet er nu nog na meer dan een jaar nog steeds superkeurig uit, Terwijl ik juist zo'n verwassen 'look' had besteld.
Pluspunten
Mooie en kwalitatieve producten.
VerbeterpuntenNog meer mooie producten opnemen.
Pluspunten
Fijne producten van goede kwaliteit!
VerbeterpuntenIk had sokken besteld die niet meer beschikbaar waren en dus werd maar 1 paar sokken geleverd (uiteraard terugbetaald). Maat et had fijn geweest mochten jullie voor levering een alternatief voorstel gedaan hebben.
Marie Curieweg 3 C
6045GH Roermond
Ecotex is een webwinkel voor duurzame en milieuvriendelijke kleding en stoffen. De collectie bestaat uit kleding en stoffen die zijn gemaakt van natuurlijke materialen op een fairtrade, maatschappelijk en sociaal verantwoorde manier gemaakt, bij voorkeur in Europa.