Pluspunten
Snelle leveringen. Kwaliteit. Duurzaamheid.
VerbeterpuntenGroter aanbod herenkleding.
Pluspunten
veel keuze in duurzame kleding
Verbeterpuntenwebsite werkt niet zo goed op mobiele apparaten
Pluspunten
Goede kwaliteit kleding en eerlijke handel.
Pluspunten
Goed dat Ecotex probeert iets te doen met wol uit het Groene Hart. Er zijn veel schapen in dit gebied, het is erg jammer als er niets wordt gedaan met die wol! Positief vind ik ook het ter beschikking stellen van stofstalen. Zo kun je meedenken.
VerbeterpuntenHet is niet eenvoudig een goede toepassing te vinden voor de wollen stoffen. Voor dekens zijn ze eigenlijk net iets te dun, voor kleding weer wat aan de dikke kant en bovendien een beetje 'prikkerig'. . Daarbij is zijn deze stoffen nogal prijzig. Ik blijf uitkijken naar goede toepassingen en bestel graag wat van de stoffen zodra ik iets weet.
Pluspunten
artikelen werden vlot ontvangen. Dag na de bestelling!
Pluspunten
snelheid/levertijd
Pluspunten
Snelle levering, zorgvuldig verpakt, heldere communicatie over bestelling, duidelijke website
Pluspunten
Mooie producten en heel fijn biologische materiaal. Fijn dat er aanbiedingen zijn, waardoor er ook betaalbare kleding is. We hebben daar dankbaar gebruik van gemaakt. Het aanbod is ook veelzijdig, vooral at er ook broeken zijn is fijn, die zijn biologische nog niet veel te vinden.
VerbeterpuntenDuidelijke informatie of afbeelding niet duidelijk. Ik had een broek waarvan de pijp een rits had, dat was op de foto en de beschrijving niet te zien of vermeld. Bamboe schijnt nog niet zo goede milieuvriendelijke manier van bewerken te hebben. Het zou fijn zijn als daar meer aandacht voor komt. Dat is natuurlijk niet voor het bedrijf zelf, maar wel een achterliggend verbeterpunt voor het biologisch verantwoord kleding make.
Pluspunten
Echt mooie ecologische kleding: modern en van een mooie kwaliteit.
VerbeterpuntenAssortiment mag van mij nog iets groter. Retourneren zou van mij gratis mogen zijn, want je betaalt toch een aanzienlijk bedrag voor een mooie broek of shirt.
Aanbieding moet betere kwaliteit
Pluspunten
mooie website, goede producten, prettige communicatie
Verbeterpuntenleverbaarheid van bepaalde artikelen/maten beter bijhouden op de website. Ik bestelde iets dat niet leverbaar is in een bepaalde maat. Dat staat nu nog niet op de website vermeld. Terugbetalen van niet leverbaar maar wel besteld en betaald artikel kan vlotter. Prijzen van sommige artikelen zijn wel erg hoog.
Marie Curieweg 3 C
6045GH Roermond
Ecotex is een webwinkel voor duurzame en milieuvriendelijke kleding en stoffen. De collectie bestaat uit kleding en stoffen die zijn gemaakt van natuurlijke materialen op een fairtrade, maatschappelijk en sociaal verantwoorde manier gemaakt, bij voorkeur in Europa.