Pluspunten
Ik bestel al jaren bij Ecotex, ze hebben een ruim assortiment met mooie merken. De service is goed, ruilen is altijd mogelijk.
VerbeterpuntenRuimer assortiment voor kinderen.
Pluspunten
Ik heb het alleen besteld en dat ging heel vlot. Hoe de kwaliteit is weet ik nog niet, ik neem het mee naar m'n dochter in Kaapstad en hoor het daar pas.
Pluspunten
Mooie kwaliteit. Ecologisch verantwoord. Soms wat evclusief.
VerbeterpuntenRetourzendingen zouden gratis moeten zijn. De maatvoering is niet altijd gelijk.
Pluspunten
goede service
Verbeterpuntengeen idee,ik kocht er voor het eerst
Pluspunten
Eerlijke kleding!
VerbeterpuntenWebsite moet veel beter.
Pluspunten
een keer was de kwaliteit na gebruik minder goed dan verwacht. Dit is goed opgelost. Er is altijd een goede collectie met variatie en originele producten. Voldoende Sale en kortingen. Ik ben heel erg enthousiast over Ecotex.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijk
VerbeterpuntenIk ben van mening dat de kwaliteit van het elastiek van de shorts te wensen overlaat
gebrek aan keuze heren is overal een issue in de eko kleding branche. meer kleuren, ruime vallende broeken. begrijp dat hiervoor wel markt moet zijn, anderzijds worden er vaker opmerkingen over gemaakt heb ik gehoord.
Pluspunten
zie antwoord vragen
Verbeterpuntenik zou het niet weten
Pluspunten
Zeer snelle levering, zeer goede kwaliteit
Pluspunten
Artikelen van mooie kwaliteit. Prettig persoonlijk contact. Snel ontvangen, prima verpakt, met leuke attentie en een kaart met korting voor volgende bestelling.
VerbeterpuntenLiever dan de attentie en de kortingskaart zou ik iets lagere prijzen zien, want de prijzen zijn voor mijn portemonnee aan de hoge kant. Veel artikelen op de website zijn wat betreft de prijs voor mij helaas niet haalbaar. Al begrijp ik dat het eerlijke prijzen zijn en deze daarom hoger liggen dan die van standaard kleding.
Pluspunten
Door vakantie kon ik een artikel niet binnen de zichttermijn retourneren, het emailcontact hierover was heel prettig en uiteindelijk de uitkomst ook, ik kreeg een dag respijt. Deze opstelling en coulance vind ik erg belangrijk en waardeer ik in dit bedrijf
VerbeterpuntenEen van de bestelde producten was niet op voorraad en werd nagezonden. Bij het bestellen was dit echter niet aangegeven, dat kan beter zodat je van tevoren weet dat je het bedoelde artikel niet direct ontvangt
Op de site staat niet altijd duidelijk vermeld of het % elastan alleen in de boord zit, of door het hele sokje heen. Voor mij is dit heel belangrijk omdat ik van elastan zweetvoeten krijg. Van één model diverse kleuren besteld, van één kleur was het model afwijkend.
Pluspunten
Keuze genoeg, snelle afhandeling/bezorging
Verbeterpuntengeen
Marie Curieweg 3 C
6045GH Roermond
Ecotex is een webwinkel voor duurzame en milieuvriendelijke kleding en stoffen. De collectie bestaat uit kleding en stoffen die zijn gemaakt van natuurlijke materialen op een fairtrade, maatschappelijk en sociaal verantwoorde manier gemaakt, bij voorkeur in Europa.