Pluspunten
snelle reactie en afhandeling van de bestelling
Pluspunten
Fantastische en snelle service; ik zal in de toekomst zeker weer een bestelling doen bij Ecological Textiles.
VerbeterpuntenMomenteel niet
Pluspunten
op tijd melden dat iets niet voorradig is
Verbeterpuntenmeldt svp wanneer weer wel geleverd kan worden
Pluspunten
Bijzondere producten
VerbeterpuntenVilten pantoffels graag in zwart
Pluspunten
snelle levering en erg goede service
Verbeterpuntenwat spannender en meer design kleding
Pluspunten
Ecologische kleding leveren Correcte communicatie
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
kwaliteitsokken, snelle levering
Verbeterpuntenwel erg prijzig voor sokken en maat 40 valt erg klein, had ik dat geweten had ik een maat te grooot besteld. helaas heb ik zeker 10 paar sokken gekocht dus te duur om weg te geven. 80 euro bij elkaar. en allemaal zijn ze erg klein zonder dat ik ze te warm heb gewassen. jammer
Pluspunten
Heldere communicatie
VerbeterpuntenHet terugsturen van kleding die niet past zoals verwacht kost best wel wat geld. In dat opzicht is het dan toch weer voordeliger om naar een winkel toe te gaan en aldaar te passen....
Pluspunten
de communicatie verloopt heel vlot, ook voorgoede raad kan men bij hen terecht
VerbeterpuntenShowroom
Pluspunten
heel leuke dingen, snelle service, goede kwaliteit
Verbeterpuntenniet heel erg veel keuze! website niet heel makkelijk of overzichtelijk, maar geen ramp zo. heel fijn om bij jullie te winkelen!
Pluspunten
Veelvuldig vertrouwen in de milieubewuste consument.
VerbeterpuntenFietskoeriers inhuren voor uiteindelijke aflevering desbetreffende consument misschien een optie?
Pluspunten
Echt snelle levering!
VerbeterpuntenHeel graag het aantal vellen luierpapier melden dat er in een rol zijn. Ook vind ik het een beetje duur in vergelijking met een pak papieren luiers.
Het aantal rollen is inmiddels vermeld op de website, 100 vellen per rol. Bedankt voor uw feedback!
Pluspunten
Betrouwbaar Prima producten ecologisch verantwoord klantvriendelijk
VerbeterpuntenGraag wat groter/hipper assortiment.
Ik kreeg geen officiele factuur
Pluspunten
persoonlijke hulp
Pluspunten
Goede service; korte lijntjes. Prettige site; mooie kleding.
VerbeterpuntenInformatie over kledingstuk kan soms uitgebreider. Kleur en dikte van het kledingstuk is soms anders dan verwacht. Bij sommige kledingstukken graag meer foto`s.
Pluspunten
de bestelde kleur was niet meer op voorraad maar dat werd direct gemeld en ik kon een andere kleur kiezen. Dit werd nog op tijd verstuurd zodat ik het cadeau op tijd kon geven.
VerbeterpuntenJammer dat bij de bestelling niet duidelijk was dat die kleur niet meer op voorraad was.
Marie Curieweg 3 C
6045GH Roermond
Ecotex is een webwinkel voor duurzame en milieuvriendelijke kleding en stoffen. De collectie bestaat uit kleding en stoffen die zijn gemaakt van natuurlijke materialen op een fairtrade, maatschappelijk en sociaal verantwoorde manier gemaakt, bij voorkeur in Europa.