Vlot en vriendelijk en kwaliteit beantwoordt aan verwachting

Website kan misschien iets beter als in het vakje maat ook beschikbaarheid staat vermeld.

Shirts zitten heerlijk !

Snelle levering, en mijn zoon vindt de shirts super!

Ruim voldoende

Ik mis een Nederlandse gebruiksaanwijzing. De bezorging ging heel snel.

heel positief. Snelle toezending.

Zeer tevreden. Kom zeker weer bij jullie terug.

Persoonlijk contact

Via e-mail kon ik in contact komen met Ecotex en kon zo een bestelling plaatsen voor een grotere partij van hetzelfde product (dat in die aantallen niet op voorraad was). Toen de producten binnenkwamen, kreeg ik gelijk bericht en werd de zending geleverd (wel drie dagen later vanwege grote drukte bij de pakketdienst).

een goed gevoel

We vinden Ecotex een heel prettige winkel, we hechten veel aan biologisch/ecologisch en bij Ecotex is dat ook zo. Zij hebben een goede collectie, waar wij altijd vinden wat we nodig hebben. Niet in de laaste plaats, de Ecotex-mensen zijn zeer behulpzaam en buitengewoon coulant.

weinig verpakkingsmateriaal

De producten zijn duurzaam en met oog voor arbeidsomstandigheden geproduceerd en er wordt weinig verpakkingsmateriaal verspild.

teleurgesteld

Super leuke muts besteld maar waren aantal steken losgekomen. Aangezien retourkosten voor jezelf zijn dan ben ik samen met bezorgkosten bijna aan het bedrag van het mutsje. Nu zelf maar opgelost,

Great products

The hemp yarn is of excellent quality and the delivery was fast. Highly recommend!

gewoon goed

alles is goed

Snel en correct.

Zie boven.

Ik ben erg prettig te woord gestaan

Ik had een vraag over de maatvoering van maillots en werd vervolgens teruggebeld met maten van verschillende maillots waardoor ik een goede keuze kon maken. Ik ben ook erg tevreden over de kwaliteit van het product (het gaat om een wol/katoen maillot van Grödo). Hartelijk dank!

Het wollen gevilte vest... Zo fijn

Na antraciet en blauw nu het vest in rood gekocht. Sinds ik dit model een paar jaar geleden ontdekte koop ik elke 1 tot 2 jaar een nieuwe. Ik draag elk vest zowat elke dag, het is zo fijn. Wollen hemdje ook. Nu nieuw model broek uitproberen.

Mijn ervaringen met Ecotex zijn al jaren heel erg goed. De keuze van de artikelen is de afgelopen jaren verder uitgebreid en de service is uitstekend. Fijn om een online kledingzaak te hebben die zowel let op het milieu, kwaliteit als mode.

Snelle en goede levering

Al twee keer een broek aangeschaft. Goede maat en kwaliteit. Ben tevreden en wil meer bestellen (trui, overhemd e.d.)

snelle levering, makkelijk retour

Ik had een tregging besteld die ik toch niet mooi vond staan, teruggestuurd en al snel mijn geld terug. De wollen sokken zitten heerlijk, die heb ik natuurlijk gehouden.

fijne producten en uitstekende service

Heel fijn dat Ecotex échte duurzame producten verkoopt, en ook nog met een uitstekende service.

Fijne producten die de beschrijving recht doen

Fijne producten die de beschrijving recht doen.

correct

correct en snel

fijne wollen producten!

Een wollen jasje gekocht en later nog een keer wollen sokken. Mooie kwaliteit, prima levering en communicatie. Als altijd ben ik erg tevreden over Ecotex.

goede kwaliteit

prima webshop snelle levering nooit problemen. 1 nadeel kosten retour zenden voor de klant.

Super service

Hele goede service.

Zit heerlijk!!

Zit echt perfect & als gegoten! Voelt niet alsof je iets draagt, maar geeft wel heel veel steun. Ik draag alleen maar deze en heb dus meerdere hiervan :-)

Prima, correct en goed geholpen.

Ik had vragen over de maat van een product. Prima mee gedacht en oplossing aan gedragen.

snelle levering van biologisch gecertificeerde producten

Een breed assortiment van GOTS gecertificeerde kleding. Bijna teveel keuze! Maar je hoeft niet mis te grijpen en niet lang te zoeken. Gewoon doen!

Marie Curieweg 3 C

6045GH Roermond

Over Ecotex

Ecotex is een webwinkel voor duurzame en milieuvriendelijke kleding en stoffen. De collectie bestaat uit kleding en stoffen die zijn gemaakt van natuurlijke materialen op een fairtrade, maatschappelijk en sociaal verantwoorde manier gemaakt, bij voorkeur in Europa.