fijn dat er fairtrade en milieuvriendelijke textiel is!

Snelle en goede bezorging. Nog beperkt aanbod.

eindelijk sokken zonder elastaan gevonden (en ook nog bio)

sokken zonder elastaan. prima. moest ik wel de damessokken nemen, maar ik zie geen verschil.

Ruw gevoel.

Sokken zijn nogal ruw vergeleken met wollen. Ik had eigenlijk geen katoen erin gewenst en meer wol maar dat zal misschien moeilijk te maken zijn. Eerst maar verder uit testen voor meer ervaring met dragen. Hartegroet Vásudeva

Kwaliteit, mooie pasvorm en snelle levertijd

Betrouwbare webwinkel

Was verwonderd over de zeer goede service die Ecotex offert. Ik had een probleempje en dat werd zeer snel en professioneel aangepakt. Een voorbeeld! Bovendien voldeed het product volledig aan de verwachtingen! Een aanrader !

fijn materiaal, zacht en comfortabel

goede ervaring. hemdje lijkt op de foto groenig = zwart

Fijne spullen. Overzichtelijke site en goede afhandeling van de bestelling

Eigenlijk bij elke bestelling tevreden over de spullen en de afhandeling. Ook contact verloopt prettig

Super Fijne webwinkel

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Assistance, communication, despatch and product all fabulous

I wanted a little hemp to have shirts made, spoke to a lovely lady (sorry don't recall her name) who made sure I was getting the right thing, checked it was in stock and made sure the whole process worked. The cloth arrived the next day and was gorgeous material. Thank you

Daar ga ik nog bestellen!

Super lekker zittende kwaliteit en heel behulpzame persoonlijke service.

Fijn materiaal in een ecologische context.

De zending is prima opgevolgd. Het materiaal lijkt zeer goed en aangenaam. Ecologisch is een meerwaarde. Alleen natuurlijk veel papierverbruik bij de verzending. maar textiel kan nu eenmaal niet per mail verstuurd.

Prima broek op tijd bezorgd

Weinig op aan te merken. Hoop dat de hennep in de toekomst gewoon uit Europa kan komen.

Tevreden

Tevreden over snelle levering en product.

Goede producten, lage prijs en snel geleverd!

Geweldige wandelsokken van een betrouwbaar Duits merk (wasbaar in de machine).

snel en goed

Fijne natuurlijke produkten en goed geleverd.

webwinkel waar ik graag koop

Mooie duurzame kleding, goeie en snelle service bij ruilen. Ik word er blij van.

Goeie spullen en vriendelijke mensen.

Bijna alles wat ik bij Ecotex besteld heb was goed. En de medewerkers zijn aardig en behulpzaam.

Ecotex levert een goede en snelle service, de producten waren niet allemaal naar behoren, omdat er onmiddellijk een gaatje in de sokken ontstond, maar dat is netjes opgelost

Fg

Fijn materiaal en modieus uiterlijk

Zie boven

Prettige communicatie, snelle levering

Heel blij met zo’n webwinkel. Ik ga het liefst voor fair trade en biologisch en dan zijn er kwalitatief mooie producten voor een redelijke prijs. Fijn dat er ook ondergoed is, is vaak nog moeilijk te vinden onder bovenstaande condities.

Correcte afhandeling van mijn bestelling :-)!

Snelle levering, goed verpakt. Heerlijk materiaal van het shirt!

Ben heel blij met deze aankoop.

Fijne kwaliteit mooie hoge slip

Ben blij met de hoge ecoslip roze van ecotex. Mooie kwaliteit.

Fijne producten, snel geleverd

Fijne producten, snel geleverd

Marie Curieweg 3 C

6045GH Roermond

Over Ecotex

Ecotex is een webwinkel voor duurzame en milieuvriendelijke kleding en stoffen. De collectie bestaat uit kleding en stoffen die zijn gemaakt van natuurlijke materialen op een fairtrade, maatschappelijk en sociaal verantwoorde manier gemaakt, bij voorkeur in Europa.