Prima service, goed te volgen

Makkelijk bestellen, bestelling is goed te volgen, levering ging deze keer ook goed

Alles netjes bezorgd.

Mijn ervaring is heel goed met Tims. Zo ook de klantenservice. Als je belt krijg je tenminste een persoon aan de telefoon en zij regelt de zaken zoals je het vraagt. Heel fijn als je iets bestelt is het ook snel binnen.

Supersnelle levering en perfect omschreven artikelen

Eerlijk

Ik had wat fout besteld. Zonder probleem retour gedaan en binnen de 3 dagen had ik mijn geld terug.

Alles top

Alles zoals het hoort. Duidelijke website. Duidelijke bevestiging van bestelling. Track en trace. Snelle levering

Goed verpakt netjes en snel geleverd.

De 1e ervari nog was goed

Alles goed geregeld en snel geleverd

Fijn voer en goed contact gehad. En alles top geregeld.

Zeer tevreden!

Prima bedrijf

Vlugge levering.

Snelle levering en erg mooi product

We hadden varkensneuzen (gepoft) besteld. Deze zijn verpakt per 20 en erg mooi groot. Bij anderen zijn het allemaal kleine neuzen. Misschien is decorous iets hoger, maar het product echt veel mooier. Tnx

Alles mooi op tijd binnen, prima service.

Vandaag besteld en morgen in huis. Diepvries goed afgesloten en nog diep gevroren. Helemaal top!!

Het was in orde

Levering gebeurde relatief vlot, de bestelde borstel was wel reeds gebarsten, wat dan weer ontzettend jammer was.

Top geregeld

Snelle levering en netjes afgeleverd

Ziet er heel degelijk uit !

Ondanks de reviews waarin staat moeilijk in elkaar te zetten in je eentje heb ik er totaal geen problemen mee gehad om deze alleen in elkaar te zetten. Op een half uurtje was het gefikst. Nu nog afwachten op de eerste rit met de hond !

Goede high-quality aanbiedingen, snel geleverd

Voor onze vijf honden gebruiken we enkel natuurlijke kauw- en beloningssnacks. Ze zijn gek op buffellong en bij Tim's vinden we meestal de laagste prijs voor een hoge kwaliteit.

Ze doen wat ze zeggen. Betrouwbaar

Top service en top kwaliteit

Kouwlappen hond

Mooie kouwlappen voor de hond. Zitten zowel dikke als dunne als grote en kleine lappen in. Precies goed voor mijn 3 husky's en boomer. Fijn dat je bestel geschiedenis in je account blijft staan. Zo kan je makkelijk opnieuw bestellen. Meteen kattengrit erbij besteld. Dan hoef ik zelf niet meer te sjouwen

Mijn eerste indruk is: Betrouwbaar, vriendelijk en leuk.

Voor het eerst een bestelling geplaatst en ben dik tevreden. Goed product, leuke aanbieding en goede service. Dank.

Altijd goede service

Goede service en snelle levering én scherpe prijzen.

Goed assortiment

Ruim assortiment, snelle levering indien producten leverbaar zijn.

Vetramil honingzalf 180 gr.

Beste prijs - kwaliteit van pot vetramil honingzalf om wonden te verzorgen aan de poten van onze golden.

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!