prima kwaliteit en altijd snelle levering. problemen of trage levering snel opgelost

Vlotte correcte levering

Tim’s levert vlot en goed. Ruime keuze en goede service. Ik bestel zeker weer.

Snel verzonden en pakket was inorde. Alleen jammer dat er met postnl wordt gewerkt.

Goedkoop en goede service en snelle levering Top

snelle levering - goed produkt

nog niet veel ervaring maar lijkt mij heel goed

top

Snelle service,

Heel goed !

Erg tevreden. Diepvries goed verpakt en kwam diepgevroren aan. Wel zorgen dat je thuis bent om het pakket te ontvangen natuurlijk.

super

goede aanbiedongen en snelle levering

Snelle verzending en mooi product!

zeer correcte, snelle levering en prijzen OK !

altijd correcte, zeer snelle levering - uitstekende service

de bestelling was compleet en goed verpakt. De levering gebeurde op de opgegeven dag.

Altijd goed en goedkoop!

Als je geen konijnenoren besteld dan heb je het meestal de volgende dag in huis. Dus ik bestel altijd bij jullie.

goede verkoper

Ik ben heel content snelle en goede levering

Goede snelle service

Ik bestel elke maand kattegrind bij jullie. De ene dag besteld is de volgende dag in huis. Erg fijn!

Prima product en snel geleverd

Prima product en snel geleverd

Prima , snel en in goede orde ontvangen

Goede service en producten

Goed aanbod en prijs, goede service en snelle levering

Werd snel geleverd, degelijk verpakt!

super service en snelle levering

Bestelling was sneller binnen dan verwacht

Snel bezorgd en goedkoop!

Bestelling was snel verzonden. Ik heb kattenbak houtkorrels gekocht en is bij Tim’s veel goedkoper dan elders. Heb gelijk 10 zakken gekocht.

Goede houtkorrels

Ik ben erg blij met de hout korrels en heb daarbij ook verschillende mensen bij jullie als klant geholpen. Wat ik wel jammer vind in het beging kreeg ik een kortings code . Wat tenslotte toch iets schreeuwt. Ik moet het ook maar doen van mijn uitkering , en vind het vreemd dat ik die niet meer krijg. Mischien is daar nog een mogelijkheid voor. Verders ben ik dik tevreden . Gr inge

top

goede dierenzaak

Snel en goed

Altijd goed

Ontzettend goed

Ik had bij Tims wat speeltjes en snacks besteld, maar dat was een week geleden. Bij de klantenservice werd ik heel vriendelijk geholpen en wat bleek mijn pakket lag al klaar bij een afhaalpunt.

Groot assortiment, goede service

Een groot assortiment en altijd prima service. Snelle levering en als iets niet op voorraad is staat er op de website vermeld wanneer het er weer is.

100 Europalaan

Utrecht 3526KS