Goede reclame en kortingen en wordt super snel verzonden

Levering in orde

Product keurig op tijd geleverd.

Snelle levering, goed product

Kende de website niet maar ben erg tevreden

Goede voeding en snel en verzorgd geleverd

Snelle levering. Prima prijs.

Snelle levering. Prima prijs.

Helemaal top

Super goed allemaal! Snel geleverd

Ruime keuze, snelle levering

Ruime keuze, goede prijzen en snelle levering

Snel en goed

Mijn hond is dol op de kauw staven in verschillende smaken. Vooral de wokkels met zalm erin. Het was snel besteld en snel bezorgd

Perfect.

Het wordt super snel bezorgd En het voer is ook heelgoed voor hondjes Merk renske

Gemakkelijke website en vlotte levering

Leuk

Heel slecht

Pakket verkeerd geleverd niks gekregen, alleen 1 pakketje

Correct product en snelle levering.

Correct product en snelle levering.

Grote pakketten papierkorrels besteld en een shampoo voor het hondje, bestellen gaat simpel en makkelijk, track en trace word netjes doorgeven, helaas ging post.nl niet netjes met de pakketten om, dus dozen compleet gescheurd shampoo weg, dit middels een mail doorgegeven en kreeg de shampoo nagestuurd.(hoop dat ze wel melding hebben gemaakt bij post.nl)

Bestellen was eenvoudig, maar leveren was een drama!

Wat zakken kattenbakkorrels waren in no time besteld, maar het hele "vandaag besteld morgen in huis" bleek niet te kunnen of zelfs niet te mogen. 10 zakken kattenbakkorrels zijn namelijk samen dik boven de 100kg en die stop je niet zomaar in een pakketje. Tim's had dit opgelost door er 4 pakketten van de maken. 2 pakketten met ieder 2 zakken werden "netjes" na twee dagen al geleverd. De verpakkingen waren werkelijk helemaal naar zijn grootje, maar de zakken waren tenminste nog wel heel. De overige twee pakketten met ieder drie zakken erin werden telkens "morgen" geleverd aldus PostNL. Het grapje "morgen is alles gratis" is duidelijk het motto van PostNL, want dagen achtereen werd de levering "morgen" gedaan. Na 1 week en wat telefoontjes naar PostNL blijken de laatste 2 pakketten ruim 1 week later te komen. Echter kwamen er GEEN twee pakketten aan, maar 3 losse zakken en 1 volledig verwoest pakket. Ook nu wil ik er wel bij zeggen dat alle 6 de zakken wel heel waren, maar zelfs zonder dat er op de zakken een adres zat toch een wonder dat die bij ons zijn gekomen. Moraal van dit verhaal is volgens mij.... Tim's moet een andere manier van verpakken organiseren voor zakken van 11kg per stuk, omdat PostNL hier niet mee om kan gaan. Een andere optie is een andere vervoerder te gebruiken die wel fatsoenlijk pakketjes kan afleveren. Oja, je zou het bijna vergeten, maar de kattenbakkorrels werken prima ;-)

Onze konijntjes genieten ervan!

Hooi is het belangrijkste onderdeel van de voeding van konijnen. Onze konijntjes vinden het bij Tim's gekochte hooi heerlijk. Dat is wat je wilt. Daarnaast is het hooi uitstekend verpakt, was het snel in huis en prima betaalbaar!!

Heel bllij met de ballen schieter voor mijn hond.

Wat een uitkomst die ballen schieter voor mijn hond. Zij is een echte ballenvanger.

zeer tevreden

zeer tevreden van de producten en de vlotte levering. uitgebreid assortiment van snacks voor de katten.

Netjes op tijd bezorgd ook hier in België

Netjes op tijd bezorgd ook hier in België en goed verpakt deze keer

Heel fijne winkel!

Correct overzicht van de huidige voorraad. Duidelijke website en snelle levering.

Snel

Altijd snelle levering!

Bestelling kwam snel goede prijs

Een van de weinige met de snack die mijn hond lust en dan ook nog tegen redelijke prijs. Dus grote voorraad besteld.

Vlot en correct

Vlotte levering. Wanneer er een vraag wordt gesteld, binnen de 2 dagen antwoord.zeer goede ervaringen met deze site

Betrouwbaar, goede service, goede producten

Nog nooit problemen gehad, de supersnelle levering is een aanrader

100 Europalaan

Utrecht 3526KS