Bestellen was eenvoudig, maar leveren was een drama!
Wat zakken kattenbakkorrels waren in no time besteld, maar het hele "vandaag besteld morgen in huis" bleek niet te kunnen of zelfs niet te mogen. 10 zakken kattenbakkorrels zijn namelijk samen dik boven de 100kg en die stop je niet zomaar in een pakketje. Tim's had dit opgelost door er 4 pakketten van de maken. 2 pakketten met ieder 2 zakken werden "netjes" na twee dagen al geleverd. De verpakkingen waren werkelijk helemaal naar zijn grootje, maar de zakken waren tenminste nog wel heel. De overige twee pakketten met ieder drie zakken erin werden telkens "morgen" geleverd aldus PostNL. Het grapje "morgen is alles gratis" is duidelijk het motto van PostNL, want dagen achtereen werd de levering "morgen" gedaan. Na 1 week en wat telefoontjes naar PostNL blijken de laatste 2 pakketten ruim 1 week later te komen. Echter kwamen er GEEN twee pakketten aan, maar 3 losse zakken en 1 volledig verwoest pakket. Ook nu wil ik er wel bij zeggen dat alle 6 de zakken wel heel waren, maar zelfs zonder dat er op de zakken een adres zat toch een wonder dat die bij ons zijn gekomen.
Moraal van dit verhaal is volgens mij.... Tim's moet een andere manier van verpakken organiseren voor zakken van 11kg per stuk, omdat PostNL hier niet mee om kan gaan. Een andere optie is een andere vervoerder te gebruiken die wel fatsoenlijk pakketjes kan afleveren.
Oja, je zou het bijna vergeten, maar de kattenbakkorrels werken prima ;-)