Mijn katten en hond houden van het eten van Tim's , het is een goede online dierenwinkel met kwaliteit en betaalbaar. Ik beveel daarom ook Tim's dierenwinkel bij iedereen aan . Wat ook belangrijk is vandaag besteld morgen in huis TOP!!

Perfecte en snelle aflevering

Perfecte en zeer snelle levering

Prima Prijs/kwaliteit verhouding

Zoals gewent,makkelijk besteld ,en snel geleverd. Kom hier altijd graag terug,prima communicatie omtrent de levering. Met dank

Mooie kwaliteit!!

Mooie stevige krabpaal.. En de bezorging was ook super snel

Zeer tevreden!

Eerste kennismaking met TIM. Zeer betrouwbaar : bestelling voor 17 u. was binnen 24 h in Hoepertinen, Borgloon (België). Top !!!

Snel geleverd, goede kwaliteit

Ervaring is uitstekend.

Geweldige service

Vlugge leveringen en correct

Snelle levering, goed product!

Producten worden snel geleverd en zijn goed verpakt.

Niks mis mee met Tim

Al jaren tot volle tevredenheid klant bij heer Tim en zijn team. Ik bestel producten voor onze labrador.

Mooie website en product goed omschreven.

Was op zoek naar een auto hondenrek met afsluitbare deur. En die vond ik gelijk bij Tim’s. Snel besteld en de volgende dag al bezorgd. Super dus.

Vind alleen jammer dat jullie geen app hebben

Pakket nog steeds niet ontvangen en geen reactie op mails. Telefoons worden afgewimpeld

Pakket na een week nog steeds niet ontvangen (zou dag na bestelling geleverd worden). Pakket ook nog steeds niet binnen bij postnl. volgens track and tracé. Tim's doet bitter weinig om pakket te achterhalen en stort ook geld niet terug.

Zeer tevreden altijd snelle service

Geweldig!

Snelle levering en onze kat houd van het mandje

Snel geleverd.goede kwaliteit.

De bestelling was ok

Laat leveren

Mijn bestelling heeft 2 weken weg geweest wel jammer dat er dan staat voor 23 u besteld morgen in huis.

Aanrader

Ruim assortiment makkelijk te bestellen snel in huis

Snelle en goede service

Het is heel makkelijk om te bestellen op de site. Het bezorgen van de producten gaat snel.

Vlotte levering, maar cadeau voor mijn huisdier...

Het is jammer dat het cadeau voor je huisdier geen rekening houdt met allergie van hond. Is heel leuk dat je een cadeau krijgt als je huisdier jarig is. Zou bij de bestelling nu iets van kippensticks krijgen, maar onze hond mag geen kip hebben.

Prettig contact en levering prima.

Prettig telefonisch contact gehad met medewerkster. Als cattery is het bovendien fijn om te weten dat incidenteel 10% korting mogelijk is. Ik heb hier nog geen gebruik van gemaakt.

Correct

Alles snel ontvangen

Goede en snelle levering

Uitgebreid assortiment en snelle levering.

Ge wel dig !

Bestelling geplaatst ,bodem bedekking en brokjes Snel geleverd