Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Snel levering, prijs is goed

Prima product netjes extra ingepakt ontvangen snelle service

Het product is prettig in gebruik het was keurig ingepakt. Snel.verzonden eerlijk bedrijf

Goede service en en supersnelle levering, dat is fijn!

Goed product

Goed product voor een goede prijs, snel en goed ingepakt geleverd

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel, goede producten, ook prijs is netjes

Super ervaring; ‘S middags vanaf mijn vakantieadres een bestelling gedaan omdat er iets op bleek te zin en dit werd de volgende dag bij de buur geleverd. Ideaal!

Prima product, snelle levering

Aanrader

Vlugge service

Goede service.

Goede service.. goede prijs kwaliteit.

ik bestel de laatste tijd voor mijn herdershond eenden nekken, deze zijn altijd goed verpakt en mijn hond vind ze ook lekker.

Kwaliteit runderoren matig.

Heel veel kleine oren voor een toch pittige prijs.

Gewoon top ,snelle levering 1dag later

Top ,1dag later geleverd ,in een perfecte verpakking zodat niets kon beschadigen ,ik bestel er zeker nog alles voor mij dieren.

Makkelijk en snel geleverd

Goed bestel altijd hier

prijzen zijn goed en snelle levering

Ik ben zeer tevreden met Tim's. De prijzen zijn redelijk en ik hoef er niet voor de deur uit. De levering is ook snel.

Super blij met de voerbakken van m’n pup

Snel en duidelijk, servicegericht! Uitstekend!

Betrouwbaar!

Wacht al 10 dagen op een credit nota

Slechte communicatie as product niet leverbaar is moeten we het als consument zelf ontdekken meerdere malen gebeld voor credit nota ..nog steeds niet geregeld ...

Supre

Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Snelle levering en een goede kwaliteit.

Prima geregeld

Spulletjes snel en netjes geleverd. Leuk dat je als nieuwe klant zo vriendelijk wordt verwelkomt. Top

Zeer slecht

Een week na bestelling en na telefonisch contact met uw klantenservice, nog steeds onze hondenbrokken niet ontvangen. Wat loopt hier mis?

Goede actie prijs

Goede en betaalbare kwaliteit

De geleverde producten zijn van goede kwaliteit en niet te duur. Levering gebeurt heel snel en alles is degelijk verpakt. Grote keuze op de webshop.

100 Europalaan

Utrecht 3526KS