Fijne onlineshop voor dierenbenodigdheden

Bestel al tijdje voer en snacks maar altijd goed verpakt en goede track en tracé. Gaat tot nu toe nooit fout met de bestelling

En een goede prijs.

Goede service en snelle bezorging, duidelijke communicatie

Goede service en snelle bezorging, duidelijke communicatie

Uitstekend!

Duidelijke website. Eenvoudig bestellen en betalen. Goede communicatie. Snelle levering.

Heel tevreden

Een hondenbuggy gekocht. Lijkt me goede kwaliteit voor de prijs. Snelle levering.

Voor het eerst

Oor het eerst hondenvoer en vogelvoer besteld. Alles was goed verpakt, levering was ook snel. Prijs was goed. Zeker een aanrader.

Dat je netjes word behandeld.

Ruime keuze honden voer

Goede voeding snelle levering.

niets mis

alles is naar wens

Slecht

Me honden bleven er van schijten zelfs in huis hebben ze nog nooit gedaan zonden van het geld heb het gelijk weggegooid troep

Supper

Heb mijn bestelling vlug ontvangen en ben er te vreden over

Alles op tijd geleverd!

Lekkere snacks voor de hond

Snelle, goede service, ook als het initieel even misgaat wordt er naar een oplossing gezocht. Lekkere snacks voor de hond

Goed assortiment en snelle nette levering

Tevreden

Mooie kwaliteit botjes

Je krijgt wat ze beloven. De hond vind de botjes lekker. Snel geleverd.

Bestelling snel in huis. Zag er goed uit

Snelle bestelling. Zag er goed uit.

Goeie vlotte service

Hondenbrokjes tegen een scherpe prijs

De Renske hondenbrokjes werden snel geleverd tegen een scherpe prijs. Ik wilde ook Voskes kauwstokjes kopen, maar die hadden ze niet. Anders een 10.

Snel en goed verpakt

Goed werkende website en je wordt goed op de hoogte gehouden betreffende de bestel status.

Erg goed assortiment , kwaliteit

Al jaren heel tevreden met Tim’s, altijd de benodigdheden voor mijn honden voor een goede prijs, op voorraad en snel geleverd !

Prima voer voor mijn Jack Russel Boerenfox

Top voer snel geleverd en Gijs vind het geweldig en ziet er top uit

Groot assortiment, prima prijs, snelle levering

Na een klacht over bereikbaarheid per mail binnen 10 antwoord

Na een geïrriteerde mail over de slechte bereikbaarheid met telefoon en chat een snel en bevredigend antwoord met excuses voor de slechte bereikbaarheid. Wel een irritant bandje met achter elkaar door dezelfde zin. Idioot.

Vlotte bestellingen en leveringen

Efficiënt