Ok

Snel in huis en goed geregeld .

Het is fijn dat ze thuis worden bezorgd die zware zakken korrels voor het konijn. Ben heel tevreden en goedkoper. Ook goed verpakt als ze bezorgd worden .

Beetje teleurgesteld over de dog rocks. Bij de 200gr verpakking heb ik 2 stenen. Nu had ik gehoopt bij de verpakking van 600gr toch 5 a 6 stenen te hebben, maar er zaten alleen maar 3 enorme stenen in. Ik chihuahua’s, en dus geen al te grote drinkbak voor hen. Als ik dat in hun bakje leg kan er bijna geen water meer bij

Correcte prijzen zeker tegenwoordig goede promoties snelle levering

Duidelijke website, goede service en snelle levering!

Was al even opzoek naar een goed alternatief voor het verwijderen van kattengeurtjes in huis. Per toeval kwam ik bij Tim’s terecht en vond daar precies wat ik zocht. Duidelijke communicatie per mail, goede service en zeer snelle verzending. Top!

Snellelevering

Tevreden over de hondenkar. Eenvoudig in elkaar te zetten. Rijdt goed

Goede en snelle levering

Ik heb nog weinig ervaring. Dit was de eerste bestelling

Goede ervaring

Prima en snelle levering

Netjes en op tijd geleverd

Dit is de eerste keer dat ik hier bestel Ik ben tevreden over de producten, hoewel enkele niet was wat ik verwachtte Bij sommige producten zou een duidelijkere omschrijving geen luxe zijn

Goedkoop en snelle levering

X

Snelle levering zonder problemen

Al meerdere keren hier besteld, altijd scherpe prijzen, snelle levering, goede statusupdates en nooit gedoe. Aanrader!

Great prices and fast delivery

I was searching for a larger bag of Lily’s dog food and found the best price at Tim’s. Fast delivery and good communication!

Vaak bij Tim's BV besteld, altijd goed

Goede prijzen, snelle levering en veel keuze.

Snelle verzending en snel binnen ..too

Snelle service scherpe prijzen.

Snelle service en scherpe prijzen.

Hele goede service

Heb Weerd een zak droogviel besteld en de volgende dag werd het alweer geleverd. En weer met een extraatje erbij voor mijn hond, zo attent!

Goede spullen voor een goede prijs

Al meerdere keren besteld en altijd tevreden over de kwaliteit en diversiteit van aanbod. Ook snel geleverd

Prima product

Topservice

Vlot besteld en geleverd

Snelle levering en kwam netjes en compleet aan

Goede levering, het artikel (kattenvoer) kwam netjes verpakt aan, voor een goede prijs gekocht en alles was naar wens.

Prima hondenbrokjes van acana en supersnelle levering

Snel geleverd en netjes in orde.

Alles ok

Alles perfect

Niets op aan te merken

Goede varkensoren

Super varkensoren, ze zijn niet te vettig en de honden vinden ze erg lekker. De levering is supersnel en de varkensoren zijn niet te duur

100 Europalaan

Utrecht 3526KS