prima verkoop

altijd snelle levering en prima kwaliteit

goede service

mijn bestelling kwam goed ingepakt en snel bezorgd. De bizonlong beloningsstukjes vind mijn hond heerlijk. De prijs is ook goed stukken goedkoper dan op de markt of dierenwinkel.

Prima service.

top

korrecte en snelle afhandeling

Communicatie retour helaas stuk minder

Bestelling kwam mooi op tijd. Communicatie hierover was top. Helaas had ik niet het juiste besteld wat ik gelijk zag bij levering, en is het pakket ongeopend gelijk retour gegaan. Het pakket is de dag erna terugontvangen maar tot op heden (week later) wacht ik nog op mijn geld terug!

Altijd netjes op tijd een een goede kwaliteit. Dank U .

Probleemloos

Makkelijk bestellen voor een goede prijs en snelle bezorging. Aanrader

Werkt perfect

Teken kruipen hem Als ze volg gezogen zijn Laten ze zich vallen

Zoals altijd goed geleverd

Prima !

Goede producten en snelle service

Steeds correct ook als het misloopt

Goede producten, vlot en goed verstuurd, snel geleverd. Bij betaling waar winkelmandje niet leeg werd gemaakt telefonisch contact opgenomen en gemaild. Een vriendelijke dame hoorde me aan . Bleek fout in bancontact 2 dagen eerder. Fout werd verholpen en 2 dagen later alles in huis!

Goed assortiment, heldere communicatie

Deze webwinkel heeft wat ik nodig heb. De levertijden we het leverproces waren duidelijk voor mij. Dat vind ik belangrijk. Alles netjes gekoeld geleverd.

Goede producten. Snel geleverd. Scherp geprijsd

Top!!

Overzichtelijke site en snelle levering. Netjes verpakt. Top!!

Goede producten tegen een betaalbare prijs.

Helaas was 1 van de 2 producten niet op voorraad daar kreeg ik netjes een berichtje over. Via een mailtje dat het later bezorgd zou worden.

Groots

Goeie producten. Mooie aanbiedingen. Ruim voldoende aanbod. Klantvriendelijk.

Prima product en blij dat ik het product kreeg

Ik was blij dat ik het product kreeg. Ik ben al verscheidene keren opgelicht via facebook. Ik kreeg niet veel berichten over de bezorging dat was wel jammer. En ik zou een canvas foto krijgen maar was te laat met bestellen. Ook een beetje jammer.

Bezorging slecht

Alle dozen stuk Ook de zakken kattenbakkorrels stuk in doos

Nette prijzen en zeer snelle levering

Goede kwaliteit van de producten. Levering is snel

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd

Goed goed

Snel maar kleine teleurstelling

Bestellen en levering ging vlot Hier wel teleurgesteld, 5 ballen besteld en dan allemaal dezelfde kleur. Begrijp dat je niet kan kiezen, maar viariatie in levering was wel leuk geweest.

Pakket niet ontvangen

Ik heb een rattenkooi besteld. Helaas nog niet in handen kunnen krijgen. Ik moet overal maarr achterna bellen/chatten en we weten nog steeds niet waar de kooi is. Ze nemen niet zelf contact op als ze wat weten van postNL maar dat moet ik zelf maar doen

Alles is vlot verlopen

Vanaf de bestelling tot de levering is het vlot verlopen . Het materiaal is goed verpakt , er was niks beschadigd

100 Europalaan

Utrecht 3526KS